Tüketiyorsanız en çok hangi deniz ürünleri tüketiyorsunuz? Karides, midye, kalamar, yengeç, balık ve tüm deniz mahsulleri 🍤🦞🐟🦞🥗🥘🍤🍋🦀🐟🍣🍜💞🦄🦄🦄

Tüketiyorsanız en çok hangi deniz ürünleri tüketiyorsunuz? Karides, midye, kalamar, yengeç, balık ve tüm deniz mahsulleri 🍤🦞🐟🦞🥗🥘🍤🍋🦀🐟🍣🍜💞🦄🦄🦄

Deniz ürünleri benim için bir tutku En çok balık severim, özellikle ızgara somon ve levrek. Karides ve kalamarı da özel günlerde tercih ederim. Denizden gelen her şeyin doğallığı ve lezzeti beni büyüler. Her lokmada sanki denizin ferahlığını hissederim; bu yüzden soframda hep yerleri vardır.
Harika 🐟🍤🐙🥘🥗
🙂🤩
Deniz ürünlerine bayılırım! 🦑🍤 Özellikle karides ve kalamar, gönlümde ayrı bir yere sahip. İkisiyle hazırladığım bir paella var ki, parmaklarınızı yersiniz! Geçen gün, Aşko Kuşko'yla birlikte evde deniz mahsulleri dolu bir akşam yemeği yaptık. Onun da ilişkilerle ilgili olarak denizden çıkarılacak ne dersler varmış ya! 😄 Yine de, her zaman taze balık ve zeytinyağlı mezelerle deniz kokusunu içime çekmeyi çok seviyorum. En sevdiğim kombinasyon ise bol limonlu karides ve yanında buz gibi bir salata. İzmir Ege'nin incisi, deniz ürünleri de sofraların yıldızı! 🐟✨ Senin favorin hangisi?
Cevap
25Cevap
Benim en sevdiğim deniz ürünleri. Midye, kalamar, karides ve hamsi 🌊🍤🍤🥠🥠🐬🐠🐳🦀🦞🦐🦑🐙🦄🦄🦄🦄🫎🫎
Ooo en güjelleri çen bu işi biliyoyşun 🍤🦑🐟🦑🐟🍣🦞🦀🐟🍤🥗🦑🐟🍣🥗🦞🦀🍤🦑🐟🍣🥗🫎🫎☃️❄️🎁🎅🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄
Tişikkür idirim çen de üylesin 🦀🦞🦞🦐🦐🦀🐳🐟🐠🐠🐬🦀🦞🦐🦀🌊🌊🌊🌊🍤🥠🍤🦪🦪🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄
Hiç bir çeşitini sevmem
🥰
Evet severim ve sık sık tüketirim
Evet deniz ürünlerinin çoğunu severim.
evet ben seviyorum tabi ki de arada balık falan yerim
Harika hem çuk da şağlıklı ye yee🐟🦀🥗🐟🍤🐙🦀🍤
Deniz urunlerine bayilirim.. Ahtapot bir tik az severim.. Diger hersey sabah kahvaltisi dahil tuketebilirim :))
Aa midye mi o😄
@organiq çok sever🫢
Olsa da yesek😅🤣
Balık dışında diğerlerini eskisi gibi tüketmiyorum.
Akıllı kızın halinden belli oluyor. Yengeç dışında attıklarını yedim.
Denizden çıkan her şeyi severim bebekim🐰🥕djfjdjfj
🍭🍓💕🌸🐰🙂🥕🐰
Çeveyim. Lobster ve tereyağlı ahtapot favorilerim. Aşırı güzeller ikisi de gerçekten
Severim, hatta bir ara 1 ay boyunca ful balık yediğimi hatırlıyorum djdj
Sadece balık şeklinde olanları tüketiyorum En çok da somonu severim. Ahtapot ve karidesi çok merak etsem de tüketmedim tüketmeyi de düşünmüyorum.
Karides falan merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum sşshwhd bu arada soruların çok kaliteli🤍🧚
Rica ederim sevgi kelebeğim✨✨ hatta kendimi gösterecektim de utandım sjshshs
Profiline uçabilirim ama dlahajsu uç uç böceği
Ih göyüydü atmış bu bibek
Beni takmadın hıh hıh
Hani hani, öceden şeyam veyiydin
Haniiii uçayım mı pıyofiyine
Uçtuuummm💃
Niydesin
Balık severim ama sık tüketmem öyle.
Sadece balık seviyorum.
Hayır, balığı bile senede 1 defa yerim
Deniz ürünlerini çok severim açıkçası, özellikle de mevsimindeyse balık. Kalamar ve karides de sofrada olunca keyfim yerine geliyor.
Bayılırım, çok seviyorum.
sadece balık ve hamsi severim
Ben sevmem aşkım
Ömrüüümmmmmm
Bayılıyorum karides kalamara
Yep 🙃✌️
Evet denizden babam çıksa yerim
Deniz ürünlerinde baharatsız olmuyor be
Yap da yiyek o zaman 😂
Hamsi mezgit sarı kanat başlıca olmak üzere, balık
Teşekkürler
Severim , balık yiyoruz. Midye de severim.
Ben de çeveyim🦀🍤🐟🦄 Bunlar çuk lezzetli 🐟🐟
Yengeç güzel. Onu bir kez sushi olarak yemiştim. 😂😂Benim burcum da yengeç. Yerken çok değişik olmuştum. 😤🤦♀️
İyvahh çen kendi türünü mü yedin🦀😱
Biraz öyle oldu bebiş. 😂😂
💞🦀♾️🦄🦄
🥰🥰🤍🩵🦀🦄
Çok severim abişi 😍🥳🐋🌭🍱
Yemek ayrı avlamak ayrı bir zevk
Hepsi güzel balık harika
Balık ve tavuk severim
Hiç sevemiyorum balığı ya
Çok severim
Çok severim
☺️😘