Yeme & İçme Deniz mahsülleri yemeyi sever misiniz? qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bu güne kadar neler yediniz?Edit: yemediğim yok gibi; Yunanistan bu konuda bence çok iyi#şarap olmazsa olmazımız tabiki; seçim ev yapımı olanlar Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler #KS Deniz mahsülleri yemeyi sever misiniz? Cevapla Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Arada severim 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Her zaman sev :)
anamur10 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Çok severim karides, ahtapot, midye, deniz ürünlerin çoğunu yerim. İyi tatiller. 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Afiyet şifa olsun :) Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Hı hı çokkkkk 😅 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Harika :) En çok hangisi?
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kalamar yengeç yedim 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Afiyet şifa olsun :) Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kalamar ve karides.. onun dışında tatmadım. 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Ahtapot da çok lezzetli, karides tabii ki favori :) teşekkür ederim Yorumla
hornyaf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim balık ve yengeç 1 2 Yorumla qolokisP +1 yıl Afiyet sağlık olsun :) Yorumla hornyaf +1 yıl Sağol cannim Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet tabiki severim ❤️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bayılırım. En leziz şeyler denizden çıkar 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Yorumuna sağlık :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Deniz den cikan balığı yerim ama böceği yemem 1 3 Yorumla qolokisP +1 yıl Bence yesen sürekli yemek istersin• Deniz ürünleri risotto• Ahtapot (enfes)• Karides tereyağlı yeme de yanında yat• Buğlama kum midyesini (yok böyle bir tat)Şimdilik favorilerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunlarn hepsi benim için böcek ve haram Yorumla qolokisP +1 yıl O boyutunu çok bilmiyorum (( Yorumla
pinkring Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok severiiimm 1 3 Yorumla qolokisP +1 yıl En sevdiğin? Yorumla pinkring +1 yıl Köyde midye toplama yapıyorum bazen pek sevmem ama marmara adalarında ahtapot meşhurdur severim karideste çok seviyorum Yorumla qolokisP +1 yıl Afiyet şifa olsun, bendensin :)Hangi köy Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevmem hiç 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Dene :) pişman olmayacaksın :) Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. Yok hiç sevmem 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Denersen seversin Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bayılırım 1 4 Yorumla qolokisP +1 yıl En çok sevdiklern? Yorumla TheLaady +1 yıl Karides, tüm balıklar, midye. Yorumla qolokisP +1 yıl Afiyet sağlık olsunKum midye (buğlama) bulursan mutlaka dene 👍 Yorumla TheLaady +1 yıl Denerim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arada severim
Her zaman sev :)
Çok severim karides, ahtapot, midye, deniz ürünlerin çoğunu yerim. İyi tatiller.
Afiyet şifa olsun :)
Hı hı çokkkkk 😅
Harika :) En çok hangisi?
Kalamar yengeç yedim
Afiyet şifa olsun :)
Kalamar ve karides.. onun dışında tatmadım.
Ahtapot da çok lezzetli, karides tabii ki favori :) teşekkür ederim
En sevdiğim balık ve yengeç
Afiyet sağlık olsun :)
Sağol cannim
Evet tabiki severim ❤️
Bayılırım. En leziz şeyler denizden çıkar
Yorumuna sağlık :)
Deniz den cikan balığı yerim ama böceği yemem
Bence yesen sürekli yemek istersin
• Deniz ürünleri risotto
• Ahtapot (enfes)
• Karides tereyağlı yeme de yanında yat
• Buğlama kum midyesini (yok böyle bir tat)
Şimdilik favorilerim
Bunlarn hepsi benim için böcek ve haram
O boyutunu çok bilmiyorum ((
Balığa benzemeyen şeyleri yiyemem
Çok severiiimm
En sevdiğin?
Köyde midye toplama yapıyorum bazen pek sevmem ama marmara adalarında ahtapot meşhurdur severim karideste çok seviyorum
Afiyet şifa olsun, bendensin :)
Hangi köy
Sevmem hiç
Dene :) pişman olmayacaksın :)
Yok hiç sevmem
Denersen seversin
Bayılırım
En çok sevdiklern?
Karides, tüm balıklar, midye.
Afiyet sağlık olsun
Kum midye (buğlama) bulursan mutlaka dene 👍
Denerim