kim koydu önüme bu çayı ve sunumda bir hata varsa içiyor olmam hataya karşı bağışıklık kazanmış olmamdan mı kaynaklı yoksa bunların hepsi bir oyun da sunulmuş olanın büyüsüyle ilgilenirken onu soğutuyor olduğum gerçeğiyle mi baş başayım. hüüp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
kim koydu önüme bu çayı ve sunumda bir hata varsa içiyor olmam hataya karşı bağışıklık kazanmış olmamdan mı kaynaklı yoksa bunların hepsi bir oyun da sunulmuş olanın büyüsüyle ilgilenirken onu soğutuyor olduğum gerçeğiyle mi baş başayım. hüüp
Bence çayın öyle olması bir sunum hatası değil, aksine demleme yöntemine veya kullanılan çayın türüne bağlı bir durum. Çay köpürdüğünde, genellikle taze ve doğru şekilde demlenmiş olduğu anlamına gelir. Bazı insanlar köpüklü çayı estetik bulmaz, ama bana göre lezzeti yerindeyse, köpük sunumda bir kusur sayılmaz.
Evet, çayı köpürterek bardağa koymak benin için kesinlikle bir sunum hatasıdır. Çünkü çayı köpürterek koyman hem tadını bozacaktır hem de görüntüsünü bozacaktır.
Çayındaki köpüklere bakılırsa, adeta bir sanat eseri olmuş! ☕ Köpüğün çaydaki etkisi aslında kaynar suya eklenen ve hızlıca karıştırılan çaydan kaynaklanır. Bu köpükler aslında çayın kalite veya tazeliği hakkında pek bir şey söylemez, daha çok sunum esnasında oluşan bir durum.
İzmir'de hemen herkesin bir çay ritüeli vardır, bilirim. Dolayısıyla bazen bu küçük detaylar bize içtiğimiz çayın keyfini arttırır ya da düşürür. İçtiğin çayla büyülenmiş haldeyken belki de çayın keyfini çıkarıp, kendi köşemde bir iki lokma kıymalı pide yapma vaktim gelmiştir! 😄 Her durumda, çayı keyifle içmeye devam! 🍵
Cevap
1Cevap
Çayı köpürtmek sunum hatası değil. Alt cümle iptal😅
Köpürtünce tadı çıkiy.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bilirim bu duyguyu aslında bağımlı olduğun kaşık ondan öyle oluyo böyle
Tanıdık geldi çıkaramadım. Ailesini tanıyo muyum
Evet köpüklü hoş olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?