Yeme & İçme Çaya bandığım püsküütün yarısı çaya düştü napıcam çok acill? SabriiAbiii Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok üzüldüm yaa çaya püsküüt batırıp yerken yarısı çaya düştü napcam şimdi çok korktum anlıyo musunuz Çaya bandığım püsküütün yarısı çaya düştü napıcam çok acill? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aynı takımlardan bnde de var karaca'da bunlara zam gelmiş 0 5 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Hadiyaa tüh çeyizime alacaktım daha oysaki Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl Evli diil mısın skn bna bnlar annemin takımları deme💅 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Şheeyy yok hyr tabkda evli mutlu kocişkoluyım bunlar eltimin benimkiler altın sarısı daha gzl🥰🥰 Yorumla HawliiiHürrem +1 yıl ح ؤزس prdn klavye arapça da kalmış.. o Zaman şey yap hayatım bisküviyi pardakladın içinden alma bahanesiyle bardağı duvara fırlat #eltilerincanıcehenneme Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Ne mübarek insan🥰🤗 duvar yerine eltimin kafasına fırlatcm duvara yazk🤗🥰 Yorumla
Ümitsixzzzz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu nasıl bi soru ya la,😂kafana dik iç çayla ya la.. 0 1 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Yok la olmaz la Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Mahmut abi sen misin? Doğru söyle bak. Kız hesabı mı açtın? dsjdsjdsj 0 2 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Aa nerden tanıdın Yorumla TrustGigle +1 yıl Saygılar abi djsdjdsj Yorumla
Sabırlı09 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 97% +1 yıl Allah tependen baksın emi soru olsun diyemi soruyorsun 0 0 Yorumla
alevv32 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl ay hayatın yıkılmış aşkım... git yeni püsküt al :( ya da çaydan çıkar saç kurutma makinesiyle kurut 1 2 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Aaa çok doğru kurutucam hemen 🤗🤗 Yorumla alevv32 +1 yıl sonra beni update'le merak ettim :) Yorumla
BendeYollumaGiderim Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Hepimiz bu acı gününde yanındayız:)) zamanla acı hafifler diyolar😂 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Selam Sabri abi 🙋 0 2 Yorumla SabriiAbiii +1 yıl Aleyküm selam abicim Yorumla gacar4886 +1 yıl Çay kaşığı kullan çıkar sonra at ağzına çaylı püsküvüt olur yersin abi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı takımlardan bnde de var karaca'da bunlara zam gelmiş
Hadiyaa tüh çeyizime alacaktım daha oysaki
Evli diil mısın skn bna bnlar annemin takımları deme💅
Şheeyy yok hyr tabkda evli mutlu kocişkoluyım bunlar eltimin benimkiler altın sarısı daha gzl🥰🥰
ح ؤزس prdn klavye arapça da kalmış.. o Zaman şey yap hayatım bisküviyi pardakladın içinden alma bahanesiyle bardağı duvara fırlat #eltilerincanıcehenneme
Ne mübarek insan🥰🤗 duvar yerine eltimin kafasına fırlatcm duvara yazk🤗🥰
Bu nasıl bi soru ya la,😂kafana dik iç çayla ya la..
Yok la olmaz la
Mahmut abi sen misin? Doğru söyle bak. Kız hesabı mı açtın? dsjdsjdsj
Aa nerden tanıdın
Saygılar abi djsdjdsj
Allah tependen baksın emi soru olsun diyemi soruyorsun
ay hayatın yıkılmış aşkım... git yeni püsküt al :( ya da çaydan çıkar saç kurutma makinesiyle kurut
Aaa çok doğru kurutucam hemen 🤗🤗
sonra beni update'le merak ettim :)
Hepimiz bu acı gününde yanındayız:)) zamanla acı hafifler diyolar😂
çay kaşığı ile al ye bi şey olmaz :D
Selam Sabri abi 🙋
Aleyküm selam abicim
Çay kaşığı kullan çıkar sonra at ağzına çaylı püsküvüt olur yersin abi
Muhafazakar itemleri.
Bişi olmaz