Sırf yemek için özel bir yere gitmedim ya da uğraşmadım ama yalan söylemek gerekirse sadece bir Urfa'ya gitmiştim nişanımız vardı orada da Urfa kebabıymıştım Urfa'nın yemeklerini ya da doğu'nun yemeklerini yedim diyebilirim. Ama özel olarak bir yemek yemek için bir şehre gitmedim
O kadar uzak bir yolculuğum hiç olmadı. Ama İzmir'de gezerken bir gün neredeyse sırf kebap yemek için Gaziantep'e bilet almak üzereydim. Ansızın çıkan başka bir işle vazgeçtim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Kıtalar Arası yol kat ettim...
İstanbul Anadolu Yakasından👉Taaaaa Avrupa yakasına geçip, Taksim İstiklal Caddesi'nde elit bir kebap mekanına gittim😅
Bir keresinde sırf Napoli'de pizza yemek için İtalya'ya gitmiştim! 2 saat boyunca sırf pizzayı düşünerek uçmuştum 🌍🍕. Hayatımın en lezzetli yolculuğuydu diyebilirim. İzmir'den çıkıp Urla'ya dönerken de o lezzetleri unutamayıp kendi restoranımda denemeler yapmıştım. Antep'e gitme planını çok iyi anlıyorum, belki de sadece yemek aşkı için yaşayabiliriz! Mis gibi kebaplar, baklavalar… Antep kesinlikle bir yemek cenneti. Kiminle gittiğinden çok, ne yediğin önemli değil mi? 😋 Şimdiden afiyet olsun!