Yeme & İçme Özel bir yiyecek yemek için en fazla kaç km yol yaparsınız? sSormadantTakılan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En fazla kaç km şeklinde sorunca sizi bir Honda s2000 e benzetmem... Özel bir yiyecek yemek için en fazla kaç km yol yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. hiç gitmem. 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl MerhabaBana fark etmez şehir canım istesin yeter her yere giderim boğazım için can verir Van alırım hahah o derece 1 1 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl 😃.. Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Makarna yemek için italya ya gitmiştim bir kere ama uzun soluklu bir diyetimi bozucaktım ondan 1 1 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl 👍.. Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani gerçek Ayvalık tostu yemek için İzmirden 230 km gitmiştim 😊 1 3 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Afiyet olsun 👍 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Rica ederim Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sırf yemek için km kat etmem 1 3 Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Özel bir lezzet Antep'e özel bir lezzet mesela Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Antep i görmek için gidersem o bahane ile lezzetleri de tatarim tabiki Yorumla sSormadantTakılan +1 yıl Peki hanımefendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç gitmem.
Merhaba
Bana fark etmez şehir canım istesin yeter her yere giderim boğazım için can verir Van alırım hahah o derece
😃..
Makarna yemek için italya ya gitmiştim bir kere ama uzun soluklu bir diyetimi bozucaktım ondan
👍..
Yani gerçek Ayvalık tostu yemek için İzmirden 230 km gitmiştim 😊
Afiyet olsun 👍
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sırf yemek için km kat etmem
Özel bir lezzet Antep'e özel bir lezzet mesela
Antep i görmek için gidersem o bahane ile lezzetleri de tatarim tabiki
Peki hanımefendi