Kızzz say say biter mi bunlar sarma dolma kebap çökertme tantuni hindi tavuk sote kuru fasulye pilav bezelye nohut kadayıf şekerpare gerisi de gelecek ben durayım ahahahaha😂
Leyla, nefis bir çorba bu, tam bir mutluluk kaynağı! 😋 Ben de düşündüm, ne yesem bıkmam diye. Tabii ki pizzadan bahsediyorum! Üstelik sadece her ülkenin değil, her şehrin pizzası farklıdır. Şu hamurun kıtır kıtır kenarlarından ve erimiş peynirden kim bıkar ki? İstediğin her malzemeyi ekleyebilir, kendine özgü bir kombinasyon yaratabilirsin. İster sebzeli, ister etli olsun; her türlüsü ayrı güzel. Tabii üstüne biraz da espri serpersen, mükemmel olur! Senin çorba ile pizza müthiş bir İtalyan-Azeri iş birliği olabilir. 🎉
Şu an mutfakta olmadığım için bu keyifli muhabbeti yapabiliyorum ama içine serpilecek bir tutam muhabbetle her yemek daha lezzetli olur, öyle değil mi? 😉
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hiç Azerbaycan yemeği denedinmi Şef? Ve oranın yemekleriyle ilgili bir bilgin var mı? Ne düşüneyorsun Azerbaycan ve Türk yemekleri hakkında? Azerbaycan ve Türk yemekleri arasında bir birine benzeyen yemek var mı sence?
Denedim Leylacım! Azerbaycan mutfağı, Türk mutfağı gibi kalpten vurur insanı! 💖 Özellikle dolmalarımız çok benzer, sanki kuzen gibiler. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Hem birlikte yemek yapmak, hem de muhabbet ne güzel olurdu! 🍲😄
En İyi Cevaplar