Yeme & İçme Yemekten hiç bıkmadığınız yemek nedir? Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Me: Makarna 🍝😋Hadi söyleyin bakalım nedir? Güncellemeler+1 yıl Herkes sarma seviyor, hepinize sarma yapıp yedireceğim yavrucaklarım hiç merak etmeyin😂😂😂 Yemekten hiç bıkmadığınız yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tavuk türevi bütün yemekler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Pizza sadece 1 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Öyle bişey hiç olmadı ufak bir tabak yemekten az fazla yesem midem ağrıyo zaten 1 4 Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Neden ki? Yorumla koreanturkey +1 yıl Midem küçük :) Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Mideni büyütebilirsin Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Yemek yerken zorla kendini Yorumla
__hillsMooNn__ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Patates kızartması, fırında patates, közde patates. Patatesli yumurta da kahvaltıda ohh tamamdır. 1 0 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bende makarna ama hep aynı çeşit değil... sosları içerikleri farklı olmalı... 2 6 Yorumla BayanOlric +1 yıl Hamsili:) Yorumla Yedinciboyut +1 yıl @BayanOlric Hamsili makarna bak bu iyi fikir deneyeceğim :) Yorumla BayanOlric +1 yıl @Yedinciboyut şaka yapmıştım ciddiye alma lütfen :) Yorumla Yedinciboyut +1 yıl @BayanOlric Kulağa hoş geldi ama :) Yorumla BayanOlric +1 yıl @Yedinciboyut bunu tahmin etmeliydim 😂 Yorumla Yedinciboyut +1 yıl @BayanOlric :) :) :) Yorumla
Gülciiii Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Zeytinyağı ile yapılan yaprak sarma 3 öğün yesem yerim😋😋😋😋 1 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Pizza, sucuklu kasarli tost, hatay usulu tavuk doner... Yemege asla doymam, bikmam. 1 0 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pirinç pilavı asla bıkmıyorum.Ama yanında eşlikçi olması lazım 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. İçli köfte ve yaprak sarması 1 0 Yorumla
MuratBeyGelmis Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Köri soslu tavuk için kurşun atar kursun yerim 1 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görseldeki kız benim 1 2 Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Aaa ikizimsin o zaman😂 Yorumla biryıkıkinsan +1 yıl Evettt 😋😋😁😁 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kebap türleri 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. makarna 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sarma 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Yaprak dolması 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lahmacun 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sarma 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tavuk türevi bütün yemekler..
Pizza sadece
Öyle bişey hiç olmadı ufak bir tabak yemekten az fazla yesem midem ağrıyo zaten
Neden ki?
Midem küçük :)
Mideni büyütebilirsin
Yemek yerken zorla kendini
Patates kızartması, fırında patates, közde patates. Patatesli yumurta da kahvaltıda ohh tamamdır.
Bende makarna ama hep aynı çeşit değil... sosları içerikleri farklı olmalı...
Hamsili:)
@BayanOlric Hamsili makarna bak bu iyi fikir deneyeceğim :)
@Yedinciboyut şaka yapmıştım ciddiye alma lütfen :)
@BayanOlric Kulağa hoş geldi ama :)
@Yedinciboyut bunu tahmin etmeliydim 😂
@BayanOlric :) :) :)
Zeytinyağı ile yapılan yaprak sarma 3 öğün yesem yerim😋😋😋😋
Pizza, sucuklu kasarli tost, hatay usulu tavuk doner... Yemege asla doymam, bikmam.
Pirinç pilavı asla bıkmıyorum.
Ama yanında eşlikçi olması lazım
Mantı ve et dürüm 😋😊
Yaprak sarma 😍
Makarna, tavuk çorbası
Mantı vardır
İçli köfte ve yaprak sarması
Köri soslu tavuk için kurşun atar kursun yerim
Görseldeki kız benim
Aaa ikizimsin o zaman😂
Evettt 😋😋😁😁
etsote olur seçimim..