Yeme & İçme 1 ay Yemekten hiç bıkmadığınız yemek nedir? Kalamamarkadas_ Bilge Takip Et FacebookTwitter 11 Me: Makarna 🍝😋Hadi söyleyin bakalım nedir? Güncellemeler: 1 ay Herkes sarma seviyor, hepinize sarma yapıp yedireceğim yavrucaklarım hiç merak etmeyin😂😂😂 Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Yemekten hiç bıkmadığınız yemek nedir? 1319 Görüşünü yaz
joeblack18 | Yeme & İçme konusunda 7b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Tavuk türevi bütün yemekler.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ | Yeme & İçme konusunda 562 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Mantı vardır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
koreanturkey | Yeme & İçme konusunda 136 görüş paylaştı. Guru 1 ay Öyle bişey hiç olmadı ufak bir tabak yemekten az fazla yesem midem ağrıyo zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Kalamamarkadas_ 1 ay Neden ki? Yorumla koreanturkey 1 ay Midem küçük :) Yorumla Kalamamarkadas_ 1 ay Mideni büyütebilirsin Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Kalamamarkadas_ 1 ay Yemek yerken zorla kendini Yorumla
Yedinciboyut | Yeme & İçme konusunda 225 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bende makarna ama hep aynı çeşit değil... sosları içerikleri farklı olmalı... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla BayanOlric 1 ay Hamsili:) Yorumla Yedinciboyut 1 ay @BayanOlric Hamsili makarna bak bu iyi fikir deneyeceğim :) Yorumla BayanOlric 1 ay @Yedinciboyut şaka yapmıştım ciddiye alma lütfen :) Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Yedinciboyut 1 ay @BayanOlric Kulağa hoş geldi ama :) Yorumla BayanOlric 1 ay @Yedinciboyut bunu tahmin etmeliydim 😂 Yorumla Yedinciboyut 1 ay @BayanOlric :) :) :) Yorumla
__hillsMooNn__ Xper 6 1 ay Patates kızartması, fırında patates, közde patates. Patatesli yumurta da kahvaltıda ohh tamamdır. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Gülciiii Xper 5 1 ay Zeytinyağı ile yapılan yaprak sarma 3 öğün yesem yerim😋😋😋😋 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn | Yeme & İçme konusunda 868 görüş paylaştı. Guru 1 ay Pizza, sucuklu kasarli tost, hatay usulu tavuk doner... Yemege asla doymam, bikmam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
BayanOlric | Yeme & İçme konusunda 443 görüş paylaştı. Guru 1 ay Pirinç pilavı asla bıkmıyorum.Ama yanında eşlikçi olması lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Fearless10 Xper 6 1 ay Mantı ve et dürüm 😋😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Adıultimeguide Yoda 1 ay Yaprak sarma 😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
porifldekibendeğilim | Yeme & İçme konusunda 345 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Makarna, tavuk çorbası Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Şişkoletta | Yeme & İçme konusunda 369 görüş paylaştı. Guru 1 ay İçli köfte ve yaprak sarması Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
MuratBeyGelmis Xper 6 1 ay Köri soslu tavuk için kurşun atar kursun yerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
biryıkıkinsan Bilge 1 ay Görseldeki kız benim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Kalamamarkadas_ 1 ay Aaa ikizimsin o zaman😂 Yorumla biryıkıkinsan 1 ay Evettt 😋😋😁😁 Yorumla
majestetuncay | Yeme & İçme konusunda 14,7b görüş paylaştı. Master 1 ay etsote olur seçimim.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Fatmanurarı | Yeme & İçme konusunda 1,3b görüş paylaştı. Guru 1 ay Sarma 😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_interstellar | Yeme & İçme konusunda 248 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Sarma.😍 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
IAmarPresterAen | Yeme & İçme konusunda 7,2b görüş paylaştı. Master 1 ay Kebap türleri Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
thecutewitch | Yeme & İçme konusunda 2b görüş paylaştı. Guru 1 ay makarna Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Barış_LonelyForever | Yeme & İçme konusunda 4,3b görüş paylaştı. Master 1 ay Pizza sadece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1913Tavuk türevi bütün yemekler..
Mantı vardır
Öyle bişey hiç olmadı ufak bir tabak yemekten az fazla yesem midem ağrıyo zaten
Neden ki?
Midem küçük :)
Mideni büyütebilirsin
Yemek yerken zorla kendini
Bende makarna ama hep aynı çeşit değil... sosları içerikleri farklı olmalı...
Hamsili:)
@BayanOlric Hamsili makarna bak bu iyi fikir deneyeceğim :)
@Yedinciboyut şaka yapmıştım ciddiye alma lütfen :)
@BayanOlric Kulağa hoş geldi ama :)
@Yedinciboyut bunu tahmin etmeliydim 😂
@BayanOlric :) :) :)
Patates kızartması, fırında patates, közde patates. Patatesli yumurta da kahvaltıda ohh tamamdır.
Zeytinyağı ile yapılan yaprak sarma 3 öğün yesem yerim😋😋😋😋
Pizza, sucuklu kasarli tost, hatay usulu tavuk doner... Yemege asla doymam, bikmam.
Pirinç pilavı asla bıkmıyorum.
Ama yanında eşlikçi olması lazım
Mantı ve et dürüm 😋😊
Yaprak sarma 😍
Makarna, tavuk çorbası
İçli köfte ve yaprak sarması
Köri soslu tavuk için kurşun atar kursun yerim
Görseldeki kız benim
Aaa ikizimsin o zaman😂
Evettt 😋😋😁😁
etsote olur seçimim..
Sarma 😀