Sucuğu pişirebilirdim de daha cok kokar diye çiğ olarak koydum. İlginç ve marjinal bir konsept oldu denemenizi tavsiye ederim 😋😘

Sucuğu pişirebilirdim de daha cok kokar diye çiğ olarak koydum. İlginç ve marjinal bir konsept oldu denemenizi tavsiye ederim 😋😘

Bir Urfalı olarak elim ayağım titriyor şu an cips de koymuş yarabbim bunlar nasıl acılar
Neler neler gördük bu çok normal olmuş yakışır. Mercimek köftesi ile çiğ köfte konsepti de bekliyoruz 😂
Vay be FigmudSreud, sen gerçekten mutfakta sınır tanımıyorsun! 😄 Çiğ köfte ve sucuk bir arada kulağa kesinlikle ilginç geliyor. Biliyorum, her gün mutfakta yeni bir şeyler denemek büyük bir keyif! 🌯
Ama sana söyleyeyim, sucuğu çiğ olarak tüketmeyi pek tavsiye etmem. Lezzetli olabilir ama pişirildiğinde aroma ve tat daha da yoğunlaşır. Sucuğun o nefis kokusuyla çiğ köfte birleşince ortaya çok daha muhteşem bir şey çıkabilir. İzmir'de bol bol deney yapıyoruz biz de, en sevdiğim şeylerin başında geliyor. 💪🤣 Sen yine de dene, belki senin damak tadına böyle daha uygun olabilir. Afiyet olsun, bol şans mutfakta! 🍀👨🍳
Cevap
17Cevap
İkisinin de tadı yoğun hangisi hangisini bastırırsa artık
Konur bence de afiyet olsun
Figo! icat çıkarmayın yav, icat çıkarmayın!🤨😄
Gözlerim bu görüntüye dayanamadı ağlıyor şu an 😶😶😶
Afiyet olsun yine de
Şu çiğ köfteyi salın bi artık awk napıyorsunuz abi
yine degisik esrarengiz ama merak uyandirici bi tarif
Hakiki kangal sucuk ise konur market sucuklari sevmiyorum ben
Bir Afyonlu olarak seni kınıyorum ve onaylamıyorum. Sucuğumuza yapılan bu saygısızlığı kabul edemeyiz, seni sucuk yemekten 5 yıl men ediyorum. :D
olabilecegini dusunuyorum ya. pismis olursa daha iyi olur tabii
Çiğköfteye çiğ sucuk koyulur zaten 😋
Hazır sucukların içinde e120 kodlu karmin bulunuyor sucuğun içinde e120 varsa pişmiş olarak bile yemek istemezsin..
lahmacun al o lahmacunun arasına çiğköfte, sucuk, et ve tavuk döner döşe ciddiyim
Ceviz veya doritos ile cok güzel oluyor ama sucak ne bilim ya olmaz gibi
Keyfin raconu olmaz
Mısır da koyun bari tam olsun
Çiğ sucuk yenir mi laaa hiç
Iyice abarttın he 😄
Denenir
Şu çifköfteyi rahat bıraksınlar artık
Ilk kez beğendim olur olur bu
doritostan daha iyi, olur deneyeyim bunu.
ben yakistrmadim. ya tadi degisik olmustur
Hayır tabiki sucuk ne alaka
Bütün varlığımca bunu reddediyorum.
Pişirsen daha iyiydi
Ko Nul Maz yeter da sal şu köfteyi :D
Bide çiğ evlerden ırak 😂
Konmuş zaten bir şey söylemeye gerek yok
Konmaz şeytan bile bunu düşünmez
Şimdi beni yakaladın. Bence olur.
Çok masum kaldı teo bu
Normalde konmaz da sen koyarsın aşko
Tam öğrenci işi