Evlenince yemek sorumluluğu kadına mi ait. Mesela bi misafir geldiğinde sofra düzeniyle yemeklerle hep kadın mi ilgilenecek. Erkek misafir agirlayamaz mi?
2 ay
Evlilik sorumluluk demek.
Yani her bireyin kendine ait sorumlulukları olur. Evlenmeden bu tartışılır ve anlaşılır.
Evde bir kişi çalışıyorsa, bir diğer kişi yemek yapmalıdır.
Bu evin ev olabilmesi için gereken şeydir.
Yoksa tabi ki erkekte misafir ağırlar veya yemek yapar. Sadece ana sorumluluklar vardır.
evlilik anlayışı değişti hayat değişti şartlar değişti Eskiden evin geçimini erkek sağlardı kadını evde kalırdı yani mecburdu evi ile ilgilenmek konusunda şu an herkes çalışıyor herkes aynı akşam eve geliyor bilmiyorum bu düzen şartlar nasıl geçim sağlayabiliyorlar nasıl anlayış kurabiliyorlar nasıl geleceğe iyi bakabiliyorlar yani her şeyde hazır hazır hazır hazır nereye kadar insanın gücü yetmez Çünkü
Merhaba artık teknoloji ve internet çağında olduğumuz için tüm malzemelerin olduğu sürece yemek uygulama siteleri üzerinden bakarak yapabilirsin bunun için kendine dert yaratma
Kendime dert yaratmıyorum ki
Anladım evlilik içinde birlik beraberlik çiftler birbirine destek olması evliliğin temeli açısından oldukça önemli
Ağırlayabilir elbette ama kadının yemek yapması ile erkeğin yemek yapması bir değil bana göre. Kadın ilgi gösterir sevgi verir. Yaptığı işe bağlanır. Her şeyin en iyisi olması için çabalar. Erkeklerde durum nasıl bilemem
Şimdi bak, yemek yapmak, sanatı öğrenmek gibi bir şey. Kadın ya da erkek fark etmez; önemli olan sofraya sevgi koyabilmek. Misafir ağırlamak, sadece yemek yapmakla kalmaz, aynı zamanda keyifli sohbetlerle de zenginleşir 🍽️. Erkekler de gayet güzel misafir ağırlayabilir. Hatta bazen mutfakta o kadar yaratıcı olurlar ki, şaşırırsın!
Evlenmeden önce herkes biraz mutfakta zaman geçirmeli diye düşünüyorum. Yani, mutfakta kimin olduğu değil, nasıl bir tat bıraktığı önemlidir!
Cevap
7Cevap
Erkek de yapsın yemek kadın da yapsın, herkes doyacak kadar bilse yeter. Misafir de çorba içsin.
Bırak yemek yemeyi aylar oldu evleneli halen bsey yapamadık biz
Nasıl yani?
Olmuyor asla alamıyor yani
Niye acaba, yani çok dar olsa bile sonuçta esnek bi yapida. Alması lazım. Bence korkuyor olabilir
Ya bana bi akıl ver bisey söyle lütfen ya kafayı yicem
Esin vajinismus olabilir. Bi hastaneye gidin
Azıcık zamanın varsa bulmann mümkün mü beni
Erkek nasıl misafir ağırlasın kankam bee tamam tamam gel senin için misafir ağırlarız ayıp edisen heaaa
Olur knka😃
Bul beni 😂😂😂😂😂😂
Ayıpsın yaaa aaaa misafirleri ağırlarım ben sen yorulma 😂😂😂😂
Gün falan yaprsınız ben çay kahve hazırlarım size ev dağanık olursa toplarım aıpsın yaaa aaaaa😂😂😂😂
Ne iyi olurr😂
Ahahahahahah bulursan olur 😂😂😂😂
Öyle bir zorunluluk olmamalı
Bencede
öğrenmek zorunda değildir
Tabi ki. Zaten aslı Vazifesidir
Eee herhalde, öğrenmezsen açık kalırsınız
Evett
Öğrenmeli
öğrenmeli bence