Yemek yapmakla aram pek iyi degil bu yasima kadar genelde evdekiler yaptigi için bana pek ihtiyac kalmadi ama ilerde evlenirsem ne olacak diye dusunuyorum utandigim icin evlenemem gibi... Aslinda cok anlayisli kibar saygili biriyim baska konularda yetenekliyim ama yemek yapmaya gelince bayagi kotuyum bicaktan bile korkarim ve ateste pisen yemegin onunde durmaktan falan ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Yagli bir yiyecek piserken onunde duramam yağ bana sicrar diye korkuyorum
Eger buna bir gereklilik gozuyle bakarsan yaparsin, yapamasan bile yaparsin cunku "ben yapamıyorum" deyip birakma luksun yok yapmazsan kimse gelip sana yemek hazirlamayacak cunku. O dediklerin aslinda problem degil halledilir sadece aliskin degilsin ve istemiyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoo bizim bir hoca vardi kadin haytinda bir jac kez yemek yapmis hdhdh evinde hizmetci calisiyor tabi zengin
Öğrenilebilir. Şart değişdir tabi ama şahsi fikrim %90 gereklidir.
Evlenince gelip anan yemek pisirmeyecegi icin evet şart.
Peki siz nasil ogrendiniz bicak gibi seylerden korkumu nasil yenebilirim
Eger buna bir gereklilik gozuyle bakarsan yaparsin, yapamasan bile yaparsin cunku "ben yapamıyorum" deyip birakma luksun yok yapmazsan kimse gelip sana yemek hazirlamayacak cunku. O dediklerin aslinda problem degil halledilir sadece aliskin degilsin ve istemiyorsun.
Tesekkur ederim
Bunlar öğrenilecek şeylerrrr
ogrenirsin