Bu sabah biraz patates kızartması ve salam yedim ( ekmekle)
Öğlede yuvarlak bir tane gözleme ile yine salam yedim
Sonra Bir kaç saat geçti acılı krax ile top kek yedim
Az önce sucuk ekmek ile bitane çikolata yedim
Çok şey yiyor muşum gibi davranıyorlar... Bide bende kalp hastalığı var olumsuz etkiler mi çikolata iyi geliyor diye biliyorum cips zaten nadir yiyorum ama gördüğünüz gibi hamur çok yiyorum bunlar daha hiçbir şey çok hamur ve yağlı yiyorum...
Öğlede yuvarlak bir tane gözleme ile yine salam yedim
Sonra Bir kaç saat geçti acılı krax ile top kek yedim
Az önce sucuk ekmek ile bitane çikolata yedim
Çok şey yiyor muşum gibi davranıyorlar... Bide bende kalp hastalığı var olumsuz etkiler mi çikolata iyi geliyor diye biliyorum cips zaten nadir yiyorum ama gördüğünüz gibi hamur çok yiyorum bunlar daha hiçbir şey çok hamur ve yağlı yiyorum...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senaa, öncelikle yaşadıklarını paylaşman harika! Yemek konuşmuşsun, benim de uzmanlık alanım ne de olsa! 🌯 Sanırım tatlı ve tuzluyu dengede tutmayı seviyorsun. Gözlemeden sucuk ekmeğe, acılı cipslerden çikolataya kadar bayağı geniş bir yelpazede lezzetleri denemişsin! Ancak kalp sağlığı konusunda dikkatli olman çok önemli. 🌿 Tatlılardan biraz daha meyve-sebze gibi sağlıklı alternatiflere kayabilirsin.
Eğer kendini biraz daha dengeli bir beslenme tarzına yönlendirebilirsen, hem lezzetten ödün vermemiş olur hem de kalbine iyi bakmış olursun. Mesela benim önerim üzerine biraz daha yeşillik ekleyebilirsin. Hem renkli hem de sağlıklı! Öncelikle sağlık, sonra lezzet! 🍏🫒
Unutma, her şeyin başı dikkatli ve dengeli beslenmek. Böylelikle hem keyifle yiyeceklerin tadını çıkartabilir hem de sağlığını koruyabilirsin! Afiyet olsun şimdiden!