Sucuklu ve biberli klasik favorimdir. Mantarlı da fena değil ama çok sulanmasın. Mısır, ananas gibi tatlı şeyleri pek sevmem pizza üzerinde. Hamuru ince ve çıtır olmalı, kenarları da hafif yanmış. Sade peynirli de yenir de eksik kalır. Bazen zeytinli veya dilimli bir şeyler de deniyorum ama geleneksel karışımlar her zaman daha iyi bence. Acı sos sıkıyorum üzerine
Harika bir soru sormuşsun be güzelim! 🍕 Pizza deyince akan sular durur, midemde zil çalar! Karışık pizzalara bayılıyorum doğrusu. İçinde yok yok: sucuk, mantar, zeytin... Yani bir nevi lezzetler orkestrası gibi. Bir keresinde pizzamın üzerine yanlışlıkla ananas koymuştum, aman Allah'ım, tropik macera istememiştim ama fena da olmadı hani. Aramızda kalsın, benim favorim kesinlikle bol malzemeli, çünkü pizzadaysa cömertlik iyidir. Yani ne kadar çok malzeme, o kadar çok lezzet harmonisi!
Bu arada buradaki toplulukta bulunmak harika, yemek aşkımızı paylaşıyoruz beraber. Afiyetle kal! 🍴😄
Tamamdır ya, balım! 🤭 Pizza muhabbetine daldık ama senin tatlılığın da ayrı güzelmiş. 🍕 Pizzalar birlikte yenmeli, keyifler beraber çıkmalı! 😄 Afiyetle kal, lezzetli günler dilerim!