Selamlar.. Pizza söz konusu olunca nedense direkt aklıma sucuk sever ve karışık pizza geliyor.. 😋 Senin en sevdiğin pizza neli? Keyifli günler..
O zaman afiyet olsun.. 🤘🏻😄
#smell
O zaman afiyet olsun.. 🤘🏻😄
#smell

Bol kaşarlı, mısır, közlenmiş biber, az sucuk ama az olmalı, mantar, peynir, domates olmalı..
Tercihen evde kendim veya kizkardesimin yaptığı olmali😋🤤
Karışık pizza severim😂
Sucuklu ekstra peynirli :D
Cevap
9Cevap
Off off! Canım çekti.
Yeşil Biber, köz biber, mantar, çok az mısır, birkaç parça sucuk, bolca peynir ve domates olsun.
Selam gadası 🙃
Karışık pizzayı her şekilde her saatte yerim
Karışık pizza
Ben pizzayı karışık seviyorum karışık pizza çok güzel ve lezzetli oluyor tadına doyum olmuyor diğerlerini pek tercih etmiyorum karışık daha güzel.
Ben evde yapıyorum pizzayı. İçine; zeytin, mısır, domates, sucuk , sosis, biber ve mantar koyuyorum.
Hamursuz pastırma ve biberli üzeri kaşar biraz sucuklu karısık oluyor ve tabiki ince hamurlu... 🥂
Sucuk sosis salam mısır mantar bol peynir 👌🏻
birlikte yiyelim
@bundan100yılsonra valla çok pahalı olmuş ben bu saatten sonra sadece bimin peynirini yiyebilirim
ben ısmarlarım
@bundan100yılsonra teşekkür ederim ama başkalarına yediklerimi ödetmiyorum dkskdkkdc
sevgilin olsa da mı?
@bundan100yılsonra sevgilin olsa da. Sevgilimse sadece bir iki tane çay içmişsem onu ödemesine izin veririm
neden ki
@bundan100yılsonra benim de param var çünkü çok şükür
Tamam o zaman bana ısmarla
@bundan100yılsonra aynı zamanda başkasının yemeğini de eğer ihtiyacı yoksa ödemem smemskeks herkes kendine çalışıyorsa herkes kendi yediğini ödesin olm
Lan tamam alman usulü herkes kendinkini ödesin gel yiyek artık amma uzattın
ya da neyse boş ver
içinde ne var ne yok olcak tam karışık kenarları peynir dolgulu lütfen :)
Karısık her türlüsünü severim
Pizza benim ilk askım
Süt mısırlı olanlara bitiyorum
Karışık seviyorum ben. 🍕
Mantarlı vegetarian pizza fav🔪🥒✨💖
Karışık of of can çekmesi 😋😋
Kaşarlı sucuklu salamlı domatesli
Mantarlı ve karışık peynirli severim
Kaşar sucuk yeterli karışık sevmiyorum
Yeşil biber hariç her türlü olur
Pizza sevmem
Sucuk severr