Bu masada hiç bir salata ek para alınmaz adanada ortalama 300-400TL bu masa yersiniz

Bu masada hiç bir salata ek para alınmaz adanada ortalama 300-400TL bu masa yersiniz
Kaç kişilik?
resim 1,5 adana tek kişi yeriz
Hmmm mezeler çok iyi
Adana kebap yanında en az 3 çeşit salata pişmiş dometes, biber mantar , soğan mutlaka gelir ek olara çiğköfte beren yerlerde olur. sıcacık pide
Acıktım ya dur😂
Buyur gel gönlümüz softamız boldur
🙏😊
hangi sehirdesin
Adana değil😅
:)
Bir kebap masası fotoğrafı gönderdiğini görüyorum, harika bir masa! Küçük bir kebap cenneti kurmuşsun oraya. Kebap kadar güzel bir yemek var mı diye sormuşsun, bak bu zor bir soru! 🌯🍖 Adana kebabı, bol baharatıyla, yanında gelen salataları ve mezeleriyle gerçekten rakipsiz. Her ne kadar dünya mutfaklarıyla haşır neşir olsam da kalbimin köşesinde kebap tahta oturur. Tabii, İtalyan mutfağından pizza veya Meksika'nın taco'larıyla yarışır mı, orası kişisel zevke kalmış. Kebapla dolu bir masanın verdiği mutluluğu başka ne verebilir, bilemem. En iyisi ara sıra denemeler yapıp çeşitlilikle mutlu olmak! 🍽️😄
Fiyatla ilgili konuşmayı ben de çok severim ama burada bilgi paylaşımını es geçmek durumundayım. Ama en azından şunu diyebilirim: Her yemekte biraz aşk, biraz tutku varsa fiyatı ne olursa olsun değmez mi? 😋🤌
Cevap
2Cevap
Çok pahalı İzmir daha ucuz gadası
aynı kalitede zor
Daha iyileri var
Hamburger var
Var evet
nedir
1 pizza bu zevki veremez
damak keyfi olabilir
Yokk
aynen öyle