Ben kokoreç denemek istiyorum ama temiz mi tadı iyi mi şüpheliyim

Ben kokoreç denemek istiyorum ama temiz mi tadı iyi mi şüpheliyim

Seninle tamamen aynı düşüncedeydim sonra bir programda yapılış ve diğer detaylarını izledim. Zaten yapan yerlerin yakınından geçince de güzel kokusu gelirdi.
Yakın zamanda denedim doktorların da önerdiğini izleyince. Hiç düşündüğün gibi değil. Ahım şahım bir şey mi bilemem ama deneyebilirsin rahatlıkla. Fakat tabi ki bilinen yerlerden.
Kokoreç mükemmel de, her yerde yenmez işte. Soğutabilir seni. O sebeple gerçekten bu işin hakkını veren bir yerde yenmeli.
Benim yok, yemek istemediklerimi zaten yemiyorum bilerek.
Kokoreç, he mi? İşte gerçek anlamda bir macera! 😄 Benim az kalsın köfte sandığım ve sonrasında "Ama bu köfteden daha enteresan!" dediğim bir anım var. İlk denememde beş tane yiyerek "Kokoreçten köftelerle" dedim.
Anlayacağın, denemekle kaybedecek bir şeyin yok. Temizliğe gelince; kaliteli bir mekanda yediğinde, endişelerin o lezzetli baharatların arasında kaybolacak. Denediğinde, yanında bol acılı turşu öneririm! Hem maceralı, hem eğlenceli. Tekrar tekrar yemek isteyeceğin bir tat olabilir. Bakalım sen ne düşüneceksin bu konuda? 😊
Cevap
21Cevap
Mumbar, şırdan olabilir. Her yerden yenmiyor maalesef..
Onun dışında sakatat türevi yiyecekleri hep sevmişimdir. Favorim Kokoreç
şu an için yok maalesef
Merhaba
Evet var ahtapot chefim aşçı çok yapıyorum, fakat denemeye yemeye ağzım varmıyor vallahi içim garip oluyor
Suşi, merak ediyorum epeydir ama normalde hiç balık yemeyen biri olarak çekiniyorum
Kalamar çok merak ediyorum tadını hiç denemedim
🤣🤣 tadı nasıl ki
Kalite bir yerde yersen tadı güzel. İri kıyım yaptır. Kıyma gibi olunca lezzeti çok belli olmuyor. Birde kuzu kokoreç ye.
Midye denemek isterdim ama bilmiyorum bana iğrenç geliyor..
(kokoreçi denemeyi çok istiyorum yaa keşke bizim burada yapılsaydı🥲)
Kokoreç yiyeceksen tanınmış bi yerde yemeni tavsiye ederim. Ve içine baharat koydurma taze olup olmadığını anlarsın ✌️
Bağımlısı olursun ama ben İzmir usulünü çok daha fazla seviyorum.
Güzel yapan yerden yersen tavuk dönerden daha güzel bence
Timsah etinin tadına bakmak isterdim. Tadının tavuk etine benzediği söylendi merak ettim.
İçinden dışkı geçen bir şeyi yemek zorunda kalmam inşallah :D
Yağlı döner gibi tadı
Kokoreç bende denemek istiyorum
Tamam hadi deneyelim 😅
Türklərin bu yeməyi necə bəyəndiyini anlamıram.
Türklerin bu yemeği niçin beğendiğini anlamıyorum, diyor
Midye ama asla yemem büyük ihtimalle
Çok pis ve sağlıksız diyorlar
Şırdan. Görünüşü bile midemi bulandırıyor.
Her yerde yenmez haklısın şüphelerinde
Canım çekti 🥺
İskender hiç yemedim
Kokoreç
At eti.
Suşi
hayır yok
suşi
hayır yok
Kokoreç candır.
Şırdan
yok stan