Ya o kadar sağlıksız şeyler öyle pahalıya satılıyor ki artık. İnsan her türlü zararda.

Ya o kadar sağlıksız şeyler öyle pahalıya satılıyor ki artık. İnsan her türlü zararda.

dışarıda yemek hem sağlıksız hem pahalı. ben evden 4 kişi için getiriyorum. eşim, ben ve çocuklarımız hep beraber işyerinde yiyoruz. ayrıca evden yoğurt, turşu da getiriyorum. :))) kendi işim ama bir süre gençken başkalarının ofislerinde de çalışmıştım. yine evden yemek götürmüştüm.
teşekkür ederim.
Evet, ayıp: Ayıp, çünkü;
En iyisi, arada bi beslenme çantası götürmeyip termosta çorba götür de birilerine çok da ayıp olmasın😉
Hayır değil. Eskiden babamın sefer tasları vardı ve ise giderken götürürdü. Veya rahmetli kardeşimle ben ona gemiye o sefer taslarıyla yemek götürürdük. Babamı beklerken Üsküdar iskelesinin içinde oynardık. En büyük gururumuz babam kaptan ve bizim gemimiz vardı... Güzel günlerdi...
Kesinlikle ayıplanacak bir şey değil! Beslenme çantası götürmek aslında sağlıklı bir alışkanlık. Hem bütçeni korur hem de dışarıda sağlıklı yiyecekler bulmanın zor olabileceği durumlarda işini kolaylaştırır. Ayrıca, ne yediğini kontrol edebilmek de önemli. İnsanların sağlıklı yaşamaya çalıştığını görmek bence takdir edilmeli, bu yüzden bu tür alışkanlıklar kesinlikle olumsuz bir şekilde değerlendirilmemeli.
Selamlar bynarcøs!
İşe beslenme çantası götürmek mi? Vallahi sana söyleyeyim, bu sadece sağlık değil, bir sanattır! Günün sonunda ne yediğini bilmek gibisi yok. Veggies'in üstüne atılan ferahlatıcı bir limon suyu ya da yumuşacık bir tavuk göğsünün üzerine dökülen muhteşem bir sos... Oh la la! 🍗🥗
Hem ayrıca cüzdanın da sana teşekkür eder, sağlığın da. Ne yapsın cebindeki para, her gün küçücük salatalara, şekilsiz sandviçlere yatırım yapmaktan bıkmadı mı? Senin için en iyi seçim, kendi ev yapımı mucizelerin olsun! Velhasıl kelam, çevrendekilerin bakışlarıyla hiç de ilgilenme, çünkü sen hem lezzetli hem sağlıklı hem de ekonomik bir şekilde besleniyorsun. 🤗
Cevap
44Cevap
Kesinlikle değil. Temiz beslenen, diyet yapan, profesyonel sporla uğraşan her birey dikkat eder yedikleri ve içtiklerine. Onun için bildiğinizi yapmaya devam edin.
Gayet normal hem daha hijyenik hem daha ekonomik bu tarz durumlar sadece biz gibi itibar delisi ülkelerde sorgulanıyor.
tost yapar götürürüm valla hic acımam
Oh mis
Hayır neden ayıplansın gayet normal
bi arkadasım getiriyor oglen yiyordu odada. tabi oda kokuyordu bazen. ben acıkcası hos karsılamadım kendisine demesemde. koskoca kadın. evli. yasıda 40. hani yakıstıramadım.
sana da hak veriyorum bu biraz biraz sektör olmaya basladı. avm lerde saglıklı gıda satısı yapan işyerleri görmeye basladım. bence ilerde gelişicektir. bence o kadar da kasma kendini iş yerinde yemekhane var mı bilmiyorum ama varsa orada yersin aksamındada evde saglıklı takılırsın. yoksa da hafta 5 gün. saglıklı ürünler yine var bence. tabakta döner alabilirsin misal. ben genelde oyle yaparım.
Tabiki ayıp değil 😂😂
Merhaba
Hayır değil neden olsun, canın nasıl isterse öyle yap bende aynı bu şekil yapacağım artık valla
Yoo herkes dışardan yemek zorunda değil laf etsinler gözlerinin önünde bayıla bayıla inadına yerim 😂
Dışarda geçen yemek yedim Midem Yerinden sökülcekmiş gibi hissettim Soluğu Hastanede almıştım 1 porsyon yemek sadece
Kim ne hijyenlik kuralına uyuyor belli değil o yüzden 2 öğün yiyorum Kafa rahat
Benim şirkette'de herkes evden getiriyor bir sakınca yok bence gayet güzel bir düşünce.
Bu ekonomide mantıklı. Parayı sokaktan toplamıyoruz. İşi geçtim. 2023 KPSS için dershaneye gittiğimde evli bazı kız arkadaşlarım kantinde abla yemek yapsa da evden kendi getiriyordu. Eşleri de atanmış kişilerdi. Öyle asgari ücrete talim de değildi. Bence en mantıklısı yani.
Sağlıksız şeylerin tersini yaptığımızda insanlar tarafından ayıplanıyoruz zaten nedendir çözemedim😃. Bana göre gayet güzel ve sağlıklı bir olay.
Ayıplayanların KENDİ SORUNLARI. Beslenme çantasını çok güzel hazırlamak gerek.
Şu an ben işte beslenme çantamla sorunu okuyorum 😅
Ayip kelimesini hayatinizdan yok etmenizi tavsiye ederim.
Ayip baska biri ne düsünecek eğer ben kendime, kendi kisiliğime bi yanlis yapmiyorsam millet ne düsünürse düsünsün zaten hep bisey düsünmüyorlarmi zaten...
Yok aksine daha iyi insan bir süre sonra dışarı yemeği yemekten sıkılıyor ev yemeğini arıyor bu konuda ben çok dikkat ediyorum protein ve karbonhidrat tek yemekte birleştirip onu saklama kabına koyup işe götürüyorum
Hayır değil hatta beslenme çantasını boynuna tak öyle git ahahahah la hayal edemedim😂🤣🤣🤣🤣
Valla bu devirde yapabilyorsan evden götürmek en mantıklısı ayıp filan da değil. Ayıp görüyorlarsa ona göre yemek parası versinler. Yemek için para vermiyor çoğu iş yeri. Veren de dalga geçer gibi komik bir rakam veriyor.
Ayıplanacak bir şey değil tabii ki de. Sağlıksız olanı da geçtim. İnsan doymuyor ki ve verdiğimiz paralara da değmiyor. En mantıklısı zaten evden götürmek. Onu da geçiyorum içine azıcık koyuyorlar o kadar sahtekâr dolu ki.
Ne alaka? Bence en iyisini yapıyorsun. Ben bile heryerden yiyemiyorum yemek şu an yurtta kalıyorum kyl yurdunda her yemeğini yiyemiyorum bu küçümsencek bi durum değil merak etme
Kesinlikle değil
Bende götüreceğim artık dışarıdaki yemekler hem güzel değil hem de fiyatlar çok pahalı
en iyisi evden tertemiz mis
Hayır neden olsun ekonomi belli herkesin parası yetmeyebilir ya da bir hastalığı vardır veya sağlığına dikkat ediyodur sürekli dışarıdan yemek açıkcası pek sağlıkli gelmiyor.
Aslinda abi daha mantıklı ve iyi. sebebi hijyen olmamasi. arti insanlar beslenmesine dikkat ediyor.. fiyatta abarti bazan yani 1 kofteye kalkip 400 vermek bana kerizsin der gibi bakiyor
Ayiplayacaklarsa ayiplasinlar. Insanların neyi var böyle? Ya da beyinleri mi yok acaba? 😂 Bütün dünyada çalışanlar ve öğrenciler yemeğini yanında götürüyor. Bilmiyorlarsa öğrensinler. 😂
Hayir bunun ayiplanacak bir şeyi yok aksine evden getirlen yemekler daha sağlıklı dışarıda neyden yapıldığını bilmediğimiz donerlere para vermektense evden getirmeyi yeğlerim daha iyi
Ben işe yemek getirenleri gördüğümde çok heveslenirdim. Kendi için çabalayıp hazırlamış diye. Bence güzel bir şey. Sadece çocuklarınki gibi yemek kabı koyulmasın yeter 😄
Yok gayet normal. Yemekhanede o haftaki yemekler kalorili veya sevmediğim yemeklerse veya formuma daha dikkat ettiğim bir dönemss evden götürüyorum.
Benim ağabeyim götürür. Yeri geldiğinde yemeğini iş arkadaşlarıyla da paylaşıyor. Öteki ağabeyimin iş yerinde ise yemek yapıyorlar zaten. Ona gerek kalmıyor.
Ayıplayan ayiplasin. Bende hep götürürdüm. Dalga geçen de oluyordu sonradan bana özenen de. Dışarıdan yemek veya catering şirketlerden gelen yemeklere güvenilmez.
Bence normal bir şey. Öğlen yemek yoksa çalıştığın yerde , dışarıda yemek istemeyebilirsin. Yemek varsa bile belki diyet yapıyorsun ya da sağlıklı beslenmek istiyorsun
Ayıplayan varsa kendine baksın önce hayırdır kral ne ayıbı
İlkokul çocuğu değiliz artık insanların düşüncelerini umursayalım isteyen götürür güzelce yer
Sağlıklı ve temiz beslenmek isteyen , ayrıca ay sonunda çok daha güzel şeyler için cebinde parası kalsın isteyenler , yemeğini evden götürür
iş yerimin yemekhanesi var yoksa bende evden getirirdim her gün dışarıdan yemeğe kalksan ne cüzdan dayanır ne miğde dayanır
Yemin ediyorum işe beslenme çantası götürmek benim de aklıma geldi ama ben ayıp olmadığını düşünüyorum.
Beni ayıplayan eleman 2 yıla kolesterolden damarları tıkanınca da ayıplayabilecek mi bakalım kslsdlözlsl
neden ayıplanacak bir şey olsun? diyet yapıyorsundur, dışarıdaki yemekler midene dokunuyordur ya da hijyenik bulmuyorsundur
Yemek yemenin neresi ayıp olacak belki hijyen takıntılı birisin mesela kendi yaptığını yemek isteyeyebilirsin
Okuldayken gotururduk o günler aklıma gelirdi bence kokmadigi sürece iş yerinde sorun olmaz diye düşünüyorum
Evden götürüyorum %80. Sürekli döner siparişi ya da market ürünleri tüketsem her türlü zararda olurum.
Valla ben biraz üşeniyorum sabahın köründe bir şeyler hazırlamaya. Ama üşenmeyen kişiler yapabilir. Hem sağlıklı hem ekonomik olur.
Değil. Bizde öğlen yemeği var ana çok iyi değil yemekler. Keşke parasını bize verseler ben her gün evden götürmeye razıyım.
Evden çok yiyecek götürürdüm. Ekonomiden çok sağlıksız oluyorlar. Hem de ne yediğimi bilmek iyi oluyor.
Her şeyi geçtim dışarda kimse sağlıklı öğün hazırlamıyor 🙄 aparatif şeyler hazırlanabilir bence
Haaayır değil tanıdım biri var hep aç bende evden çıkarken yanına bir şeyler al diyorum ama yok almıyor ben olsam alırdım
Niye ayıp olsun ben götürüyorum. Her gün para yetişmez kantinden yemek almaya veya dışardan yemeğe.
Ben götürüyorum gayet de güzel. Kimsenin ne düşündüğü umurumda değil çünkü dışarıdan yedim mi o gün mide ağrısından geberiyorum😂
Değil tabi ki bence mantıklı bir seçim şu an ki piyasada ki menüleri ve nasıl yapıldığını gördükçe 😕
Neden ayıplansın ki.
Kişinin kendine değer verdiğini düşünürüm.
Tam tersi gayet sağlıklı bir tercih ne yediğimizi bilmiyoruz dişarda ve artık fiyatlar çok şişirme.
Hayır ben bazen götürüyorum dışardan yemek sıkıyor bir zaman sonra
Ben10'li ya da Winx Club'lı olmasın da götürülebilir jxjdmxmdmxmdmxmdm
Hayır, bende yemeğimi götürüyorum ve daha öncede götüren kişilere hep hayranlık duyardım.
Yok bence en temizi diğerlerinin nasıl yapıldığını bilmiyoruz
Hayır ayıp olmaz küçük kavanoz çorba bile gider işe
Hayır, güncel ekonomik durumdan ötürü götürmemek ayıplanabilir.
yioo bence değil ben de götürüyordum gayet de mis gibi tertemiz lezzetli bu bir lüks
Değil tabi ki aksine bence çok cool ayrıca ekonomik ayrıca mantıklı 😀
Hayır. Hatta bu ekonomide yapılacak en iyi şey bence
Kesinlikle hayır ama işveren çalışanlara bu hizmeti vermek zorunda.
Kesinlikle değil hem sağlıklı beslenme açısından hemde devir ekonomi devri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?