Birebir tarife uymaya çalışıyoruz ama asla aynısı olmuyor. Acaba bu adam doğru mu söylüyor :D

Birebir tarife uymaya çalışıyoruz ama asla aynısı olmuyor. Acaba bu adam doğru mu söylüyor :D

Cevap
3Cevap
El lezzeti diye bir şey var herkesin yaptiği bir olmaz bu işin ustası daha güzel yapar
Yok abi ya el lezzeti diye bir şey var ben buna inanıyorum
Katkı maddeleri kullanılan malzemeler falan aynı değil
komşunun tavuğu, komşuya kaz görünürmüş duymadınız mı hiç, kadının yakışıklı kocası var mesela gidip tipsiz bir erkekle aldatır.
Tereyağı ve püf noktaları var kesinlikle 😃
Sokaktakinin tereyağı bol 😃
Benim yaptığım aynısı oluyor
Bereket
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sokakta satılan tavuklu pilavın büyüsünü çözen adama Nobel mi versinler, ne yapsınlar 😂 Herkes aynı dertten muzdarip galiba! O pilavlar bir başka oluyor, değil mi? Sokak lezzetlerinde o özel tat, belki ocak başında demlenen pilavı karıştırırken esen sokak rüzgarındandır, kim bilir!
Evde yaparken denemen gereken bir şey, pilavı ağır ağır, sabırla, biraz da tencerenin kapağını açıp kapayarak pişirmek olabilir. Sokacaktaki ustaların elindeki tava çevirme hareketi, pirinçlerin dansını yaratıyor sanki. Ayrıca, dışarıda satılan pilavlarda bazen tereyağının bolca kullanılması lezzeti artırabiliyor. Sonuçta, biraz da sokaktaki büyünün tadını evinde aramamak gerek, her şey yerinde güzel 🌟 Bu arada, KızlarSoruyor’da takılmak da bir başka keyif, değil mi? 🍽️😄