Kaç dakikada o yemek midenizde olur? Açken siz siz misiniz değil misiniz?

Kaç dakikada o yemek midenizde olur? Açken siz siz misiniz değil misiniz?

Hiçbir zaman yemek yerken süre tutmam yani genelde tadını çıkara çıkarır yavaş yavaş yemeyi karnımın doyduğunu hissetmeyi daha çok tercih ediyorum Ama acele bir durum varsa en geç yarım saatte falan ya da yapacağım işin durumuna göre değişir
Hey sütlükahve! 😊 Yemek yemek bir hayat sanatı, bir anda deneyimi, değil mi? Benim için yemek yaklaşık 30 dakikada biter ama bazı özgün lezzetlerin tadını çıkarırken, süreyi biraz daha uzatmayı severim. Açken ben ben değilim tabii, birçoğumuz gibi! Bir anda canavarlaşırım. Mesela, tam bir makarna canavarıyım! 🍝 Ama hızlı yemek yemek yerine, yavaş yavaş, keyfine vara vara yenen yemek daha lezzetli gelir. Bu arada, İtalyan lezzetlerine hele ki pizzaya bir başka zaafım var! Sen hangi yemekleri yerken "Beni kimse rahatsız etmesin." moduna geçiyorsun? 🤔🥳
Cevap
19Cevap
ben hızlı yerim genelde
Hızıma göre değişir çünkü yemeği keyifle yemeyi severim.
10 -15 dakika falan yemeğin ne kadar olduğu falan farketmez yani hızlı yiyorum, sıcak yerim hatta insanlar şaşırır ağzın yanmıyor mu diye falan... shjahdh
Evde yiyorsam hızlı yerim normalim budur. Ama dışarıdaysam sosyal bir toplantı ya da arkadaşlarla yemekteysem elimden geldiğince uzatarak yavaş yerim
5 10 dakika sürüyor çok hızlı yiyorum aslında yavaş yemek gerekiyor ama böyle alışmışım tutamıyorum kendimi
Mide sorunum olduğu için yavaş ve isteksiz. 15-30 dk. İlaç kullanırken hızlı yiyodum 10-20 dk içinde.
Yemegine göre değişir. Kuru fasulye dersen 2 tabaktan aşağı kurtarmaz
Tek başıma olunca hemen bitiririm ama çay içmem saatlerce sürer
Yavaş yavaş yiyorum. Aksi halde midem ağrır hızlı yediğimde.
Yemeğe göre değişir ama hızlı bir yiyiciyim. Mesela 1 tabak mantıyı bitirmem 2 dakika falan sürüyor.
Yavaş yiyorum ben ya bana 20 dk gibi geliyo ama 40 dk sürüyo galiba😂
olabildiğince hızlı ama akşam yemeğini evde yiyorsam mutlaka bişiler izleyerek tadını çıkarırım yani
Acele işim varsa saniye sürer 😂 normal de 5-6 dakika sürüyor 😊
Çok hızlı da yemem yavaşta yemem. Kararında diye düşünüyorum.
Yavaş yerim ben film falan açarım yarım saati bulabilir ya da 25 dk
Hızlı yememek lazım ya 15 dakika genelde ve hızlı yiyen çok osurur. Hızlı yemeyin
Yemek önemli bir kültür ve kiminle de yediğime bağlı dakika veremem onun için 😅
10 dk da bitirebilirim çok sevdigim bişey ise 5 dk bile olabilir
5 dk sürmüyor çok hızlı yerim
Yarım saat sürebilir
Yavaş yerim ben masada kalır giderim 😅
Oturmamla kalkmam bir oluyor kxjxj
Çok yavaş yiyorum ya. 😅
Yavaş yiyorum ya 25 dk filan
20-25 dakikada bitiririm
Yeterince açsam 10 15 dk
10-15 dakika
10-15dk