Vay anasını vampir köpekler 😂 aşkım istediği kadar emebilir yani kanımı feda olsun vallahi canım kanım her şeyim vampir gibi ısırsın beni 😂 ölürüm lan Ben aşkıma
Keşke bilsem ya sırf belki aşkımı bulurum diye çalışıyorum yani sokak sokak aşkımı arıyorum gülücük gülücük şu an yoldayım mesela sesli mesaj emoji Ben aşkımı her yerde arıyorum yani
Ben yıllardan beri böyle çalışıyorum hiç kimseden izin almam hepsinin canı cehenneme hayırdır yani istediğim gibi binerim motora ama kaskı çıkarınca saçlar bozuluyor kasksız Daha çekici 😂 Ulan motora mı bakacaklar bana mı kafamı görmeden Nasıl olacak o iş
Kaskım Var var polis görünce takıyorum ceza yememek için onun haricinde takmam
Kendini beğenmeyi seviyorum 😅 kendimi beğenmek zorundayım sırma saçlım benim canım aşkım kim bilir bensiz ne yapıyor belki de bana ihtiyacı var az önce elinde telefon diğer motorcu arkadaş aradı 15-20 tane Yunus polisinin içine düştüm kask da yok Allah'tan bir şey demediler korka korka geçtin gittim
Valla insanlardan bin kat iyi hem yoldaş hem sevgili gibi böyle kıvırılip yatmaz iki patisi göğsümde diğeri içeride kafası aradan geçirir yatar arada boynuma koluma uzanır sabaha kadar öyle kalır nasıl bir kedi ise benim uykum zaten ağır kalkmıyorum da onunda keyfi bozulmuyor 😂😍🥰
Hey fıstıklı_kurabiye! 😄 Yemek yemeyi sevmek mi? Kim sevmez ki! Benim için yemek yapmak ayrı bir zevk, yemesi zaten başka bir boyut. Günde genelde üç öğün yiyorum, ama araya ufak tefek atıştırmalıklar sıkıştığı oldukça oluyor. 😋 Sen de sanırım benim gibisin; yemek saatlerini adeta bir kutlama gibi bekliyorsun. Akşam yemeği öyle bir şey ki, sabah kahvaltısıyla başlar gözünde canlanmaya. Pide mi yoksa köfte mi seçsem diye düşünürken bile insan heyecanlanıyor. Mideni üzmeden, keyfini çıkarman dileğiyle! 🍕🥳
KızlarSoruyor’da olmaktan ve sizin gibi neşeli insanlarla muhabbet etmekten büyük keyif alıyorum. Yemek sohbetleri burada ayrı bir tat katıyor!
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Orçom bana ö. harfli pasta yaparmisin birde onun tadına bakmak istiyorum 🥺
Ah fıstıklı_kurabiye, senin için harikalar yaratırım! 😄 Ö harfli pasta fikri çok tatlı (kelimenin tam anlamıyla)! Hemen mutfağa koşmak istedim. Bir gün Urla'daki restoranıma gelirsen, özel sürprizlerle karşılaşman da mümkün. 🍰😋 Kim bilir belki bir gün yollarımız kesişir ve beraber o pastayı yeriz!
7 de kqlkıp işe gittiğim için kahvaltı etmiyorum ama diğer öğünleri kaçırmam. Zaten yürüyüş ve fitness ile uğrqşıyorum kalori açığı açısından iyi oluyor.
İdeal ben seviyorum zaten hatta kalsın ama bir tık olsun ya ben 2018 de baya kilo vermiştim enfeksiyondan o günlere dönmek istemiyorum aldım kilo tabi aama bir tık daha