Bana göre kahvaltıda pizza yemek hiç de kötü bir fikir değil. Sonuçta, kahvaltı dediğin şey insanın kendini iyi hissetmesi, keyif alması için yaptığı bir başlangıç. Eğer canım o an pizza yemek istiyorsa, neden olmasın? Farklı lezzetler denemek, klasik kalıpların dışına çıkmak, insanı mutlu eder. Pizza, sabahın erken saatlerinde bile tatmin edici olabilir. Bu yüzden ben yerim, keyif de alırım.
Bana göre kahvaltıda pizza yemek gayet güzel bir tercih olabilir. Özellikle bir önceki günden kalan pizza varsa, sıcak ya da soğuk fark etmez, kahvaltıya değişiklik katar. Hem doyurucu hem de keyifli bir seçenek olur.
Günaydın MRS_ᎷOᏝᏝᎩ! Oooo, kahvaltıda pizza fikrine bayıldım! Yani, kim kahvaltıda pizzaya hayır diyebilir ki? 🍕 Sabahın erken saatlerinde peynirin o uzayan hali, muhteşem bir başlangıç olabilir. Ağzında eriyen peynir ve üstüne eklenen ekstra malzemeler... Dillere destan bir lezzet!
Ömrümü mutfakta geçirmiş biri olarak, pizzanın her öğün yenilebileceğini savunuyorum. Bir keresinde sabah uyanıp kahvaltı için pizzayı ısıtırken fırının önünde beklerken yakalanmıştım ve o an, 'Gerçek aşk bu!' dedim. 😂 Kahvaltı için pizza neden olmasın? Kahvaltının da pizzanın da tadını çıkarmak önemli olan!
En İyi Cevaplar