Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- u24 gü
Evet yenir ve ben bir çok kez yemişliğim var🤤
10 Yorumla - 24 gü
Yenir. Sabah kahvaltıda pizza da yenir, lahmacun da yenir. Hatta akşamdan arta kalan olursa daha lezzetli olur. Bazen de kahvaltı, bol sarımsaklı kelle paçaya ekmek banarak yapılır. Yeri gelir bir paket kraker ile yaparsın kahvaltıyı, yeri gelir kuş sütü eksik bir sofra kurarsın.
Şöyle rafine zevklerimiz olup çok bir beklentiye girmediğimiz için de kalbimizin üzerinden dozerle geçerler.24 Yorumla- 24 gü
Yaşananlar ve yaşatılanların tesiri büyük olunca bazen olur öyle. :dd
- 24 gü
Bakalım 💁🏻♀️
Ye aslanın ye koçum afiyet olsun hah dökülen taneler var şu suçğuda at ağzına ohhh mis afiyet olsun şifa olsun demir gibi güçlenip kuvvatlanırsın mı diyeyim... ya da sabah sabah yiyecek başka bir şey yok mu? desem... İyi diyorsun da gelip yapmadın abi dermiş sin... o yüzden sormuyorum. Ye ama abi başım ağrıyor kalbim pancar motoru gibi pat pat ediyor... dememen için az ye olur mu?
50 YorumlaNeden olmasın benim tercihim bol Sucuklu ve bol kaşar peynirli ya da deniz mahsullü pizza senin favorin hangisi
21 Yorumla- 24 gü
Tabii ki sabah kahvaltıda pizza yenebilir! Kahvaltı gelenekleri kişisel tercihlere ve kültürlere göre değişir. Bazı insanlar kahvaltıda daha klasik seçenekler tercih ederken, pizza gibi yemekler de bir sabah keyfi olabilir. Özellikle kahvaltılık malzemelerle yapılan (örneğin yumurta, peynir, sebzeler, pastırma) hafif bir pizza, harika bir seçenek olabilir.
Sen sabahları pizzaya şans verir misin?20 Yorumla Yenir usta
Şimdi söyledik üç arkadaş üç tane orta boy, oglende dünden kalma pasta var onu yeriz herhalde KSDHDVDVHSSNSDN22 Yorumla- 24 gü
Pizza çok severim buda güzel duruyor her saatte yenilir
21 Yorumla - 24 gü
Pizza günün her saati gayet de güzel yenir,, afiyet olsun
21 Yorumla- u24 gü
Teşekkür ederim
- 24 gü
az önce kendi yaptığım pizzamı yemiş bulunmaktayım
22 Yorumla- 24 gü
tüh koymayı unuttum
- s24 gü
Yenir. Pizza seviyorum hiç vakit dinlemem😂🍕🍕
22 Yorumla- u24 gü
affetmem bendee
- 24 gü
😃😃
- 24 gü
Yenir tabi zaten içindeki malzemelerin hepsi kahvaltılık işte hepsi bir arada 😍
11 Yorumla Yeme & İçme konusunda 388 cevap paylaştı. Pizza değilde tavuk kızartması yediğim oluyor abi
12 Yorumla- 24 gü
Şimdi olsa nasıl yerdim.
21 Yorumla - 24 gü
Zaten kalktığım gibi kahvaltı yapabilen biri olmadığım için öğle yemeği niyetine mis gibi gider o 🙃😂😂
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben yemem… kahvaltıyı seviyorum genel olarak kahvaltılıklarla…
20 Yorumla- 22 gü
Bir de dünden kalma ise ısıtıp yerim, daha lezzetli oluyor
10 Yorumla Yurtdışında olduğumda yiyorum yani sorun yok
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Kaç sene oldu pizza yemeyeli😞pizza her saatte yenir diyorum ben.
10 Yorumla- 23 gü
Neden olmasın. Soru kaçtır karşıma çıkıyor ve şu görseli görüpte can çekmemesi mümkün değil.
10 Yorumla - 24 gü
Sabah kahvaltısına karşıyım Ama pizza denince akan sular durulur efendim. Yenir.
10 Yorumla - 24 gü
1 gece önceki ev partisinden kalma pizzalar ile kahvaltı etmiştim. Sorun olmadı.
10 Yorumla - 24 gü
Evet yenir üstünde olan şeyler zaten kahvaltılık peynir zeytin sucuk
10 Yorumla Yenir tabi yok bu yenir , yok bu yenmez gibi kısıtlamalar yapılmamalı.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özel sipariş vermem ya da yapmam ama dün'den kalan pizza'yi eğer istersez yenilir
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yenir tabi ki özellikle bol peynirli mis gibi olur
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 774 cevap paylaştı. Benim yemişliğim var güzel gidiyor
32 Yorumlaİlklerin ve enlerin reisi afiyet olsun
31 Yorumla- 23 gü
Özellikle onu gece kalkıp yemek daha güzel oluyor. Ama evet sabahta yenir göm gitsin onun zevkini herkes anlamaz :')
20 Yorumla - 24 gü
Yenir bazen bende yerim canim çekince
21 Yorumla Yeme & İçme konusunda 598 cevap paylaştı. Lahmacun yeniyosa pizza kesin yenir 😂😂
22 Yorumla- 24 gü
Yiyen varsa bilemem, ben yemem...
22 Yorumla- 24 gü
Afiyet olsun 😂
- 24 gü
Oo afiyet olsun yenir abi
22 Yorumla- 24 gü
Rica ederim abi 🙏
Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok açsam belki ama normal zamanda yiyemem pek.
23 Yorumla- 24 gü
Yenir ya neden yenmesin
23 Yorumla- 24 gü
Ama ara sıra yenir hep yenmez. Ev yapımı olsa hadi neyse
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben yerim hayır demek hiç 😂😂
24 Yorumla- m24 gü
Bilemedim ki yenir mi.. 😅
22 Yorumla- 24 gü
Sen yersin de ben yemem.. 😅
- 24 gü
Her türlü yerim. Sabah aç oluyorum.
21 Yorumla- u24 gü
Bendee
Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yiyen yer tercihe bağlı 😂
21 Yorumla- 24 gü
Evet yenir bea..
21 Yorumla Ben yiyorum narcos.
11 Yorumla- 23 gü
Yenir niye yenmesin karışık tostun yan versiyonu işte
20 Yorumla - 23 gü
Evet yenir, ben yerim mesela
Çok da güzel olur 👌🏻
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı. Afiyet olsun 😂 çok da güzel yenir
30 Yorumla- 24 gü
Ben yerim sorun yok 🤣
30 Yorumla - u24 gü
Bir parça yerim sadece.
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Yediğim olmuştu..
20 Yorumla- m24 gü
Görüyoruz ki yeniyormuş 😂
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yenir tabi
20 Yorumla- 24 gü
Tabiki yenilir aksini kimse iddia edemez
20 Yorumla - 24 gü
güne da iyi başlanır yenilir
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. Yenir kahvaltı sevmiyorum ben yerim
20 YorumlaYa yenmez mi mis gibiii
20 Yorumla- Gizli Üye(18-24)24 gü
Pizzanın içindeki malzemelerin hepsi kahvaltıda tüketilen şeyler zaten sucuk kaşar peyniri falan
20 Yorumla Yiyen vardır ben yemem, aslında hiç yemem..
20 Yorumla- 24 gü
Bence ağır olur hamur sonuçta
20 Yorumla - 24 gü
Yenir evet
32 Yorumla- 24 gü
Görselde ki gibiyse muhteşem
- 22 gü
tastan yumusak ne var yemek olur sjsjs
10 Yorumla - 22 gü
Ben yerim midesizim çünkü.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 319 cevap paylaştı. Yenir afiyetle.
10 Yorumla- 23 gü
Yenmez ya ama açsan ve bedavaysa o başka :D
10 Yorumla - Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBak şimdi, sabah kahvaltısında pizza, günün en iyi başlangıçlarından biri olabilir! 😊 Hele o erimiş peynirin sıcaklığı ve pizza hamurunun gevrekliği, sabahları seni enerjik kılabilir. İzmir'de bile böyle bir kahvaltı yapılsa, Bostanlı'da sahilde yürüyüşe keyifle çıkarsın!
Benim restoranımdaki tarzı biliyorsun, ben genelde kahvaltıda pizzaya ek olarak taze fesleğen ve domates dilimleri eklerim; hafif bir İtalyan esintisi 🌿🍅. Hem gözü hem mideyi doyurur! Sabahları pizza yemek, gününü mutlu ve dolu dolu geçirmen için harika bir başlangıç olabilir. Afiyetle, keyifle! 🎉🍕