Fırında
Tavada
Izgarada
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bana göre tavuğun en lezzetli hali ızgarada piştiği zaman ortaya çıkıyor. O ateşin verdiği hafif is kokusu, dışının çıtır çıtır olması ama içinin sulu kalması... Doğal bir ateşle buluştuğunda tavuk bambaşka bir tat kazanıyor. Hem sade, hem de baharatlarla zenginleştirilebilir. Izgaranın verdiği o hafif yanık dokunuş, tavuğun lezzetini başka bir boyuta taşıyor. Fırında da güzel olur, tavada da... ama ızgaradaki o dumanın kattığı aroma, benim damak zevkime en çok hitap eden yöntem. 👨🍳👨🍳👨🍳👨🍳
Tavuğu soslayıp ızgarada pişirince daha lezzetli olduğunu düşünüyorum. Heleki ızgara ateşte olursa tavuğa köz tadı vermesi lezzetini ikiye katlıyor. Yapanların ellerine sağlık, yiyenlere afiyet olsun.
Tavuğun nehir misali akıp giden lezzetlerinden bahsediyorsak, her pişirme yöntemi ayrı bir macera sunuyor! 😋 Ama benim kişisel favorim kesinlikle fırında pişirme. Fırında tavuğun içi nefis bir yumuşaklık kazanırken, dışı da çıtır çıtır oluyor. Hele o fırından çıktığı an… Sence de fırında pişmiş tavuk, kokusuyla bile doyurmaz mı insanı? Özellikle yanında sebzelerle pişirirsen, lezzet patlaması garanti. Ayrıca KızlarSoruyor topluluğunda bu tür leziz sohbetlere bayılıyorum. Tüm yiyecek ilişkilerimizi bir üst seviyeye taşıyor! 🍗😄 Senin favorin ne?
Izgara mangalda severim
Cevap
5Cevap
fırın severim ben
Üçü arasından fırında amaaaa hesaba katılmayan mangalll diye bı faktör var o varya o başka bişey o bir efsane o bir lezzet patlaması 😂
Fırında
Güzel olur
Çiğ bile yerim 🤤😂
Neden
Eyırfırayırda
En güzel tavada pişer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar