Leziz birde lezziz değil klavyeee 😡
En lezzetli tavuk nasıl pişirilir hangi yöntemle çok leziz olur?
Leziz birde lezziz değil klavyeee 😡
Ben kanatları yarım saat tuz ve zeytin yağında bekletip kizartinca harika bir tati oluyor?
Tam tavuğu fırınlayınca güzel oluyor.
sizin var mı güzel tavuk yemeği tarifleriniz lezzetli olması için küçük sıralarınızlarınız?

Tam tavukta yapılabilir ama ben genelde parçalayıp, fırın poşetine 1 büyük dometes, kekik, pul biber, sarımsak tozu, kimyon, poşete koyduğum tavuk oranınında krema dolduruyor, fırını 10 dakika önceden ısıtıp verdiğim zaman 30 dakikaya nar gibi kızarmış tavuk çıkıyor. Yemek tadında olmasını çok seviyor, ekmeğimi de suyuna bana bana yiyoyorum. Kanat pek tercihim olmuyor, yağlı geliyor bana.
Tavuk ızgarada severim.
Ama. su avr bir gün öncesinden bir caybardagi zeytin yağı yarım caybardagi yoğurt biraz domates salçası biraz kekik biberiye toz kırmızı biber az pulbi er tuz soğan suyu ilave eder güzelce harmanlar strecleyip bir gün marina ederim sonrasında ızgarada enfes olur tavsiye ederim
Ben mangal kanatçıyım 🤝🤭
Nasıl yaparsın ama soru o 🤔
Anladım özel yaptığın sos yok 😅
Ben kasaptan soslu tavuk alıyorum.
Hiç birşey yapmaya gerek yok diz tepsiye at fırına hem basit hemde efsane lezzetli oluyor.
Hangi sosu denediysem ben o tadı yakalayamadım.
O tavuğu yapınca sanki mangal yemişim gibi oluyor.
Bir yerde nefsim körleniyor yani 😀
Biraz süt , sarımsak , soğan defne yaprağı ve karabiber, pulbiber , kekik ekleyip öyle bekletiyorum. sonra çıkarıp pişir. isteğe göre salça.
Şu çıtır kıza da gideceğim.. Ama sadece yemek yemeye değil :)
@BeniBöyleBill Güle güle 👋 Bende Beykoz’da Türk kahvesi içiyorum.
Belliydi zaten sesin çıkmıyor... Benim için de iç o dudaklar ile :)
@BeniBöyleBill içerim. Şimdi rakı içeceğim.
Tavuk için baharatlar ve önceden marine edilmesi önemli. Çok lezzetli bir hal alıyor.
Ben az bir şey soğan suyu ekliyorum.. Fırında yapacaksam mayonez, yağ ve sevilen baharatlar.. Bazende yine fırında sarımsak, salça, baharatlar, yoğurtla Marine edip bir kaç saat bekletirim
Fırında üzeri çıtır çıtır olunca yanında patatesle ımmmmm canım çekti 🤤
Yoğurt, kekik, fesleğen, köri, zerdeçal ve karabiber ile buzolabında marine ediyorum, sonra da döküm tavada mühürleyerek pişiriyorum. Çok ayrı bir deneyim gerçekten, bayılıyorum bu şekilde pişirmeye. Göğüs etleri bile yumuşacık sulu sulu oluyor 🤤
Tabikide en tatlı tavuk mangalda odun ateşinde pişendir
Akşamdan yoğurtlu sosta bekletmek lezzetli yapıyor. Yoğurtlu sosun icinde sarımsak ve çeşni olmalı.
Tavuğu körili seviyom ben
Ben fırında tavuk seviyorum 🌺
Kanka fırında sebzeli olana bayılırım 💜💜
mangal😊
Izgarada bir değil kanat ama bide soslu ooooofffff
But değil kanat
Fırında sebzeli.
Bir gün sana geleceğim.. Sadece yemeklerini yemeğe :)
Tabi buyur gel asabi1cilek ile beraber gelin :)
Kabul eder mi bilmem ki :) @asabi1cilek Bak kendimi zorla davet ettirdim.. Tut elimi, Boncuğa gidiyoruz :)
Gelin gelin çay kahve yemek Allah ne verdiyse misafiriz severim :))
Piknikte yapacaksınız 1 tane teneke alıyorsun tavugu dik bir şekilde topraga şiş ile saplıyorsunuz sonra o tenekeyi üzerine kapattım etfanda ateşi yakıyorsun 👍 yarım saat e hazır fırında soruyorsun nerden bilim arastır YouTube den 😉
Yavaş büyüyen tavuk alınır, özel sos yapılır, yağlı kağıt serilir, tavuk parçaları döşenir ve yavaşça pişirilir, mis.
Göğüs eti hariç her türlü pişirme şekliyle lezzetli bence , bonfile de anca şinitzel olunca lezzetli benim için
Soslu moslu bişiyler yaparak olur.😂özellikle moslusu harika jsjsj
2 litre süte 250 gr kaymak koy sonra biraz sızma zeytinyağı 24 saat dinlensin pişir
Sıcakta tavuk yemirmi
Sıcakta tavuk yenmez ise neden millet yazın mangal yapar
Fırın poşedi diyorum, içine ne koyarsanız koyun güzel oluyor
Tavuk mangalda tabii ki.
Görseldeki yameği yapan karıya taparım 😍
En güzel mangalda oluyor.😀
Mangal.
fırında tavuk budu
Köri
mangal
Tarifi bende saklı
Izgara