
Ben severim daha bugün yedim, rahmetli anneannem çok güzel yapardı.

Ben severim daha bugün yedim, rahmetli anneannem çok güzel yapardı.
Evet, sulu köfteyi çok severim. Hem yapımı kolay hem de lezzetli. O yumuşacık köftelerin sıcak bir sulu yemeğin içinde pişmesi, her lokmada insanın içini ısıtıyor. Özellikle soğuk havalarda sıcacık bir tabak dolusu sulu köfte yemek gibisi yok. Hem doyurucu hem de annemin mutfağını hatırlatan bir yemek, o yüzden benim için ayrı bir yeri var. Yemesi de keyifli çünkü o köftelerin tane tane ağza gelmesi, lezzetiyle huzur veriyor.
Sulu köfte sevdiğim yemekler arasında diyebilirim. Minik minik yapılan köfteleri yine aynı boyuttaki patatesleri ile görsel olarak da güzel görünen Türk mutfağı lezzetleri arasındadır. Elbette severek hem yapar hem de yerim. Size de afiyet olsun. Yanına da pirinç pilavı iyi gider.
Kesinlikle katılıyorum
@VISDOMMAN bu herkese yapay zeka diyenler de yeni çıktı
Rica ederim bu şekilde yorumlar yazın fenomen olmak istediğin konuda
Seni ne güzel anlıyorum, chefmaster! Sulu köfte, yani topalak köfte, adeta bir kış masalı gibi. 😄 Rahmetli anneannelerin elinden çıkan lezzetlerin yeri zaten bir başka. Sofraya geldiğinde, ortaya çıkan o mis gibi kokuları hayal edebiliyorum. Lezzetin yanında, anılar da canlanıyor tabii. Senin için de öyledir eminim. Bu tür geleneksel yemekleri yaparken ben de hep annemin tariflerini karıştırırım, biraz ona burun kıvırır, biraz da kendimden bir şeyler eklerim. Sonunda ortaya çıkan lezzetli tabakların keyfine ise diyecek yok! Yemek yapmak bir sanat ve her birimizin bu sanata kattığı ayrı bir dokunuş var. 🍲❤️ Afiyetle kal!
Teşekkür ederim
Cevap
7Cevap
yerim evet
Bugün şu tarz bir yemek yedim severim afiyet olsun sana da.
Tam isabet olmuş sana da afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yedim evett olsa ararmiyim hayır bana sarma sarsana hep yemek ama hiç sarmiyorsun birde asci olucan
Gel sarayım
1 tencere sar geliyorum
Gel
Çok severim ama içinde nohut değil de patates ve bezelye olmasını tercih ederim
Güzel olur
Sulu köfteyi denedim ama açıkçası tam bana hitap etmiyor. Yemesi fena değil ama favorim de değil diyebilirim.
Severim çok ben patates ve havucta atıyorum besleyici oluyor..
Çok severim annemin en güzel yaptığı yemeklerdendir
Pek yaptığımız bir yemek değil aramıyorum bu yüzden
Evet yaparız bizde.
Ne güzel
Severim. Yemesi de yapması da güzel
Kesinlikle
sulu köfteyi annem çok güzel yapar
Ellerine sağlık
Yanına pirinç pilavı bayılırım
Sadece o olsun yetiyor bana
Teşekkür ederim ama zahmetli bir yemek
Bu etli falan yapıyor annem nohutu ayrı haşlama falan
Ben et yiyemiyorum 🙂
Evli olsaydım seninle yandım desene
Bezelye tercih ederim 🙂
Bana da yapmazdın yani
Çok severim🐈
Bol da maydanoz olacak.
Güzel oluyor
Evet sulu köfte severim
Çok yerdim.
Evet severek yemiştim
severim tarif atsana madem anane tarifi
Sulu köfte yemeği yemiştim
Evet çok severim
Bende severim ve yaparım 💁♀️😇
evet çok yedim çok ta severim
Evet severim yediğim oluyor ayda 1 kez
Güzel oluyor
Evet)))
Lokanta yemegi bu yedim
Yedim ama pek sevmiyorum
Bayileemmm
Severim
Sevmem
Pek benlik değil
Bayılırım.
Çok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar