Yeme & İçme Kıymalı lazanya yediniz mi sever misiniz? Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Kıymalı lazanya yediniz mi sever misiniz? Ben bu yemeğin ismini ilk defa duydum Güncellemeler+1 yıl Güüünnnnnceeeelllll Kıymalı lazanya yediniz mi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Lazanya zaten kıymalı olmaz mı başka bir şeyli olanı da mı varmış🤔 0 3 Yorumla DreamGhosters +1 yıl somon füme Yorumla Bikız99 +1 yıl @DreamGhosters somon fümeli lazanya mı var cidden😳 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Evet anchuvezlide var ama pek tutulmuyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hiç yemedim ama merak ediyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Çok severim kısa süre sonra tekrar yapayım aklıma gelmişken😋 0 0 Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yemedim ama çok severim kesin çok güzeldir sjsnfjd 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Garfieldin meşhur yemeği sende ye sende garfield gibi ol 0 0 Yorumla
Mavicicekli Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Garfield ın en sevdiği yemekti ordan biliyorum bu yemeyi. Ama hayır yemedim etli diye zaten yiyemem 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yemiştim gayet güzeldi 0 4 Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Afiyet olsun😌 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sağol sana da :) Yorumla Fatmanurarı +1 yıl Tşkler ama ben ağzımı sürmem bu yemeğe Yorumla Boavistaa +1 yıl A neden? Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Yemedim ama severim sanirim 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Lazanyayı severim daha çok tavuklu yiyorum. 0 0 Yorumla
Erzincann24-24 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cok yaparim evde. Italyan mutfagini cok severim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Lazanya zaten kıymalı olmaz mı başka bir şeyli olanı da mı varmış🤔
somon füme
@DreamGhosters somon fümeli lazanya mı var cidden😳
Evet anchuvezlide var ama pek tutulmuyor
Hiç yemedim ama merak ediyorum
Çok severim kısa süre sonra tekrar yapayım aklıma gelmişken😋
Yemedim ama çok severim kesin çok güzeldir sjsnfjd
Garfieldin meşhur yemeği sende ye sende garfield gibi ol
Garfield ın en sevdiği yemekti ordan biliyorum bu yemeyi. Ama hayır yemedim etli diye zaten yiyemem
Yemiştim gayet güzeldi
Afiyet olsun😌
Sağol sana da :)
Tşkler ama ben ağzımı sürmem bu yemeğe
A neden?
Zaten ezberçime bune be🤤🤤
Yemedim ama severim sanirim
Lazanyayı severim daha çok tavuklu yiyorum.
Cok yaparim evde. Italyan mutfagini cok severim
Lazanya hiç yemedim.
yok yemedim
Yemedim
Beğenmedim ben ya
Bayılırım
Yemedim
Yedim
yemek yemiyorum ki
İğrenç
börek yedim
Güzel olur