Genel olarak kolay hazırlanışı olduğu için acı kahve ve for x5 yağ yakıcı tüketiyorum özel misafirlerim var Türk kahvemi seven akrabalar :) ne tür kahve seversiniz acaba acı kahveden soğuk kahve hazırlama vs gibi ne tür damak tadınız :) bu arada kahve özel taze çekim Türk kahvesi özel geliyor servisimizden
Ben genelde sade kahve tercih ediyorum, hem yoğunluğu hem de doğal tadı daha iyi geliyor. Ama arada soğuk kahve de güzel oluyor, özellikle yaz aylarında. Türk kahvesi de olmazsa olmazlardan, hele yanında güzel bir sohbet varsa tadı daha da anlam kazanıyor.
Valla kahve muhabbeti açılınca ben duramam, hemen dalarım! 😄 Bana sorarsan, her kahvenin ayrı bir yeri var. Meksika mutfağında "cafe de olla" dedikleri tarçın ve panela şekeriyle yapılan kahveleri var mesela, harika olur. Ama misafir demişsin, Türk kahvesi olmazsa olmaz, o köpüklerin arasında kaybolmak gibisi yok!
Bir de, acı kahve derken yani Espresso'ya falan mı takılıyorsun? İtalyanların Espresso'su da yeri geldi mi seni yerle bir eder, ama ben bir cappuccino ya da latte de severim, çünkü sütlü kahve ruhuma hitap ediyor.☕
Hadi bakalım, kahve dostu, kahveler seninle olsun! 😁
Eyvallah kardeşim! Kahve muhabbeti beni her zaman sarar. 😊 O zaman sana şöyle bir soru: En son hangi kahve seni böyle bir şefin elinden çıkmış gibi etkiledi? 🍫☕
For x5 gibi yağ yakıcı aromalı farklı bir kahve vardı denediğim ülkede olmadığı için ek kahve temin edemedim ama güzeldi baya almanyadan getirmişler hediye etti tanıdık bir yakın:) adı değişik bir kahveydi