Sadece sıcak havalar hariç evet hayatımda önemli yeri vardır. Normal kendi hazırladığım kahveyi severim. Nescafe Gold tercihim. Sütümü şekerimi kendim hazırlamaktan zevk alan birisiyim.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birkaç yıldır nescafe adına sadece gold olanı şekersiz içiyorum ben de; çok sert olmamak kaydıyla. Keşke yayın olsa da French Press yapabilsek evde :) Gidilen yerlerde bile zor bulunuyor bu demlenen kahve.
Aslında çok ucuza press'ler var; fakat çekirdeği alacaksın, öğüteceksin ve demleyeceksin kademeli press makinasında derken :))) Uzun iş, ortalığı da batırırız biz erkekler :D Makina olabilir de, onlar da pahalı ;)
Aslında ben de öyleyim; ama Türk-Osmanlı yahut sek arada içiyorum; sıcak içeceklere zaafım var sanırım :)) Bakayım dedim, belki farklı şeylerle karşılaşırım...
Bünyemin alabildiği kadar sıvı tüketirim ben, bazen şaka gibi ama 5-6 litre... Yeşil çay da fena değil de; açık yapıyorum ben, sizinki nasıl? Belki farklıdır.
Ben sıcak içeceklerde hiç şeker kullanmıyorum :) Çok fazla çay tüketirim, günde minimum 10 bardak içerim; birkaç fincan da kahve ama tamamı neredeyse şekersizdir, şeker alacaksam yanında sevdiğim çikolatalardan olabilir :)
En İyi Cevaplar