Yeme & İçme Ne tür kahve seversiniz? sunademirxcz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl masallah herkescikler türk kahvesi sevio Ne tür kahve seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. bana hiç fark etmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sütlü daha iyi ama sade içmek daha iyi geliyor bana 2 2 Yorumla sunademirxcz 1 yıl uww affied bal seker olsun tatlımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağol tatlım Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Türk kahvesi öncelikli ama tam otomatik espresso makinesi aldığımdan beri hemen her çeşiti yapıyorum kolayca içmesi keyifli oluyor 0 9 Yorumla sunademirxcz 1 yıl espresso makinesi almak hayatımda aldığım en büyük kararlardan bi tanesi olabilir.. Sen hangii markayı kullaniosunn Yorumla criollo 1 yıl Çoğunluk Philips muhtemelen de benim Arçelik memnunum benzer özelliklere sahipler zaten araştırdım ona göre aldım Yorumla sunademirxcz 1 yıl hmm hayırlı olsuunn.. Hangii kahve markasınııı kullaniosuun pekkii Yorumla criollo 1 yıl Tchibo'nun çekirdek versiyonu. Güzel tadı. Kahve dünyasının ki daha böyle şekerli gibi geliyor bana. Jacobs'u da denemeyi düşünüyorum Yorumla sunademirxcz 1 yıl Tchiboyu kesinlikle denicektim sende dedin simdi siparis verim.. Jacobsun çekirdeğini denemedim ama filtre kahvesini denedim çok hos diildi ama damak zevki kisiden kisiye değisirr Yorumla criollo 1 yıl Filtrede genel olarak böyle tam lezzetli diyeceğim kahve olmadı bende. Tam o kıvamı alamıyorum mesela. Hangisini önerirsin filtre için sen Yorumla sunademirxcz 1 yıl adını unuttum ya dur mutfağa gidip bakim heh no 33 filtre kahve yazınca çıkio Yorumla criollo 1 yıl Araştırcam onu bakalım Yorumla sunademirxcz 1 yıl bak bakalımm Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Granül, Türk kahvesi, mocha, şekersiz dibek kahvesi. 1 5 Yorumla JacquisLove 1 yıl Drone gören kastamonulu dayı gibi hayretle baktım Yorumla VişneliBrowni_ 1 yıl Nasıl yani Yorumla sunademirxcz 1 yıl dibek hariç hepsiniii seviyorumm Yorumla sunademirxcz 1 yıl bos yapio esek herif boş ver onu Yorumla VişneliBrowni_ 1 yıl 😂 Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sade türk kahvesi pişir , yanınada bi dal parliament bırak 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Kahveden nefret ederim en sevdiğim şeyi alıyor benden 0 3 Yorumla sunademirxcz 1 yıl neyii Yorumla black_knight_ 1 yıl Uykumu 😂😂 Yorumla sunademirxcz 1 yıl fjdslnkhfsldndfls Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Şekersiz olsun da espresso da olur 1 6 Yorumla sunademirxcz 1 yıl aa bak espresso demisken biz arkadasımla yakında site açıcaz böyle kapıda ödemeli espressoo falan satcaz 250ml 200tl olucakk kendi makinemizi falan aldık iste eğer istersen yollarız Yorumla ibooo1 1 yıl 1 er kiloluk yaklaşık 12 paket kahve çekirdeğim var 😂😂 Yorumla sunademirxcz 1 yıl ayyy bizdee yenii aldııkk.. önerebilicenn marka varmıı Yorumla ibooo1 1 yıl Tchibo kullanıyorum gayet güzel lezzetli çekirdeği Yorumla sunademirxcz 1 yıl tımamm tisikürlerrr Yorumla ibooo1 1 yıl Ne demek Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesi. 2 1 Yorumla sunademirxcz 1 yıl ayys bende çok severim Yorumla
Flowere2 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Kahve sevmem ama içersem sütlü kahve seviyorum 1 3 Yorumla sunademirxcz 1 yıl anladım tatlımm :) affied bal seker olsuun Yorumla Flowere2 1 yıl Teşekkürler Yorumla sunademirxcz 1 yıl rica edefiim Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Filtre kahve ve espresso en çok sevdiğim kahve. 0 1 Yorumla sunademirxcz 1 yıl tatlıım dm gelirmisiin Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yoğun kahveleri tercih ediyorum 0 15 Yorumla sunademirxcz 1 yıl double espresso içiyorum fakat artık öyle sert falan gelmio ne öneririsinn Yorumla Kupid 1 yıl Double espresso. sert gelmiyorsa kahveyi ağzına döküp sade sodayla iç dbdjdid Yorumla sunademirxcz 1 yıl ya fnjdkslfdsfjkldsş Yorumla Kupid 1 yıl Yapacak bir şey kalmamış... Yorumla sunademirxcz 1 yıl senin gittiğinn bi mekan falan var mı böyle önerebiliceğiin.. ya da önerebiliceğin bi kahve markasıı Yorumla Kupid 1 yıl Kolombiya special alıyorum ben Yorumla sunademirxcz 1 yıl denemedim onu sanıırım ya Yorumla Kupid 1 yıl Konsept çekirdek bunlar her yerde olmuyor Yorumla sunademirxcz 1 yıl Sirius Special Kolombiya Filtre Kahve 250 gradı böyle mi geöçio Yorumla Kupid 1 yıl Filtre bulduysan onu da deneyebilirsin Yorumla Kupid 1 yıl Ben çekirdekli çektiriyorum aromatik Yorumla sunademirxcz 1 yıl arkadasıma yazdım onda varmıs yarın deniycemm asıırı merak ettim Yorumla Kupid 1 yıl İyi bakalım dhdhd Yorumla sunademirxcz 1 yıl güzelmis bu arada bfhıjodsşkln arkıadasımdan çaldım evdede yapcamn Yorumla Kupid 1 yıl Ne tip içtin Yorumla
Ordulu000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Orta şekerli türk içiyorum hatta şu an 0 3 Yorumla sunademirxcz 1 yıl affiedd bal seker Yorumla Ordulu000 1 yıl Ewlah buyur gel falcı karıya falda baktırcam fjskak Yorumla sunademirxcz 1 yıl djhlksnfksdnsdl merak ettimm acaba ne çıkcak ya.. okuduktan sınra buraya özetlermiiisiin Yorumla
Yahel34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Filtre kahve 0 3 Yorumla sunademirxcz 1 yıl hangi marka kullaniosun jacobs falan kullandım pek mutlu etmedi Yorumla Yahel34 1 yıl Mekanda iciyorum kendim yapmadim hic Yorumla sunademirxcz 1 yıl en çok hangi mekandakini sevdiin pekii Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Köpüklü kahve yok mu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl türk kahvesi 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merhaba Yorumla sunademirxcz 1 yıl merhaba? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nasılsın Yorumla
selimek Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl Sade kahve favorim☕️ 3 1 Yorumla Kenank07 1 yıl Yanında sigarada olmalı ama demi 🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bana hiç fark etmez
Sütlü daha iyi ama sade içmek daha iyi geliyor bana
uww affied bal seker olsun tatlımm
Sağol tatlım
Türk kahvesi öncelikli ama tam otomatik espresso makinesi aldığımdan beri hemen her çeşiti yapıyorum kolayca içmesi keyifli oluyor
espresso makinesi almak hayatımda aldığım en büyük kararlardan bi tanesi olabilir.. Sen hangii markayı kullaniosunn
Çoğunluk Philips muhtemelen de benim Arçelik memnunum benzer özelliklere sahipler zaten araştırdım ona göre aldım
hmm hayırlı olsuunn.. Hangii kahve markasınııı kullaniosuun pekkii
Tchibo'nun çekirdek versiyonu. Güzel tadı. Kahve dünyasının ki daha böyle şekerli gibi geliyor bana. Jacobs'u da denemeyi düşünüyorum
Tchiboyu kesinlikle denicektim sende dedin simdi siparis verim.. Jacobsun çekirdeğini denemedim ama filtre kahvesini denedim çok hos diildi ama damak zevki kisiden kisiye değisirr
Filtrede genel olarak böyle tam lezzetli diyeceğim kahve olmadı bende. Tam o kıvamı alamıyorum mesela. Hangisini önerirsin filtre için sen
adını unuttum ya dur mutfağa gidip bakim heh no 33 filtre kahve yazınca çıkio
Araştırcam onu bakalım
bak bakalımm
Granül, Türk kahvesi, mocha, şekersiz dibek kahvesi.
Drone gören kastamonulu dayı gibi hayretle baktım
Nasıl yani
dibek hariç hepsiniii seviyorumm
bos yapio esek herif boş ver onu
😂
Sade türk kahvesi pişir , yanınada bi dal parliament bırak
Kahveden nefret ederim en sevdiğim şeyi alıyor benden
neyii
Uykumu 😂😂
fjdslnkhfsldndfls
Şekersiz olsun da espresso da olur
aa bak espresso demisken biz arkadasımla yakında site açıcaz böyle kapıda ödemeli espressoo falan satcaz 250ml 200tl olucakk kendi makinemizi falan aldık iste eğer istersen yollarız
1 er kiloluk yaklaşık 12 paket kahve çekirdeğim var 😂😂
ayyy bizdee yenii aldııkk.. önerebilicenn marka varmıı
Tchibo kullanıyorum gayet güzel lezzetli çekirdeği
tımamm tisikürlerrr
Ne demek
Türk kahvesi.
ayys bende çok severim
Kahve sevmem ama içersem sütlü kahve seviyorum
anladım tatlımm :) affied bal seker olsuun
Teşekkürler
rica edefiim
Filtre kahve ve espresso en çok sevdiğim kahve.
tatlıım dm gelirmisiin
Yoğun kahveleri tercih ediyorum
double espresso içiyorum fakat artık öyle sert falan gelmio ne öneririsinn
Double espresso. sert gelmiyorsa kahveyi ağzına döküp sade sodayla iç dbdjdid
ya fnjdkslfdsfjkldsş
Yapacak bir şey kalmamış...
senin gittiğinn bi mekan falan var mı böyle önerebiliceğiin.. ya da önerebiliceğin bi kahve markasıı
Kolombiya special alıyorum ben
denemedim onu sanıırım ya
Konsept çekirdek bunlar her yerde olmuyor
Sirius Special Kolombiya Filtre Kahve 250 gr
adı böyle mi geöçio
Filtre bulduysan onu da deneyebilirsin
Ben çekirdekli çektiriyorum aromatik
arkadasıma yazdım onda varmıs yarın deniycemm asıırı merak ettim
İyi bakalım dhdhd
güzelmis bu arada bfhıjodsşkln arkıadasımdan çaldım evdede yapcamn
Ne tip içtin
Orta şekerli türk içiyorum hatta şu an
affiedd bal seker
Ewlah buyur gel falcı karıya falda baktırcam fjskak
djhlksnfksdnsdl merak ettimm acaba ne çıkcak ya.. okuduktan sınra buraya özetlermiiisiin
sade türk ya da dibekli
Şekerli Türk Kahvesi
Americano..
Türk kahvesi vazgeçilmez
Filtre kahve
hangi marka kullaniosun jacobs falan kullandım pek mutlu etmedi
Mekanda iciyorum kendim yapmadim hic
en çok hangi mekandakini sevdiin pekii
Köpüklü kahve yok mu
Latee
Sade Türk Kahvesi...
Türk kahvesi sadece