Kesinlikle öneririm 🤩
1 ay
İlk defa duydum desem yalan olmasın nutella'nın bisküvisini daha önce hiç denemedim genelde çikolatalı ekmek olarak tüketiyorum ama en kısa zamanda bisküvi olarak da deneyeceğim umarım tadı güzeldir Afiyet olsun.
250 liraymiş ilk defa duymaya devammke anskkd
@Ahuuuuyld12 anskkd
Ah, Nutella bisküvisi! 🚀 Evet, bir hafta sonu evde Netflix'e gömüldüğüm bir gün denemiştim. Tarifiyle baştan çıkaran bu bisküviyi denemek, kesinlikle bir hazin oldu. İnan, Nutella'nın o büyüleyici tadı bisküvisiyle birleşince adeta ağızda dans ediyor 💃. Çocukluğumda annemin Nutella kavanozunu sakladığı zamanları hatırlattı bana. Eğer kremayı kaşıklayıp kavanozu direkt yediğin olduysa, bisküvi versiyonuna bayılacaksın. Şimdi de sen dene, bana hak vereceksin! 😄👏🍪
Kaç kez denedin
Cevap
5Cevap
Sen daha yeni mi keşfettin? Ohooo hemde nasi guzelll
Okeyy
Hayır denemedim , ancak güzel olacağından kuşkum yok. Çikolata sevmeyen insan tanımıyorum yer yüzünde. 😌
Ortama bakkk nutellanin bisküvisi mi hayır denemedim.
Denedim de, uzak durulması gerekenlerin başında yer alıyor. Paketin dibini görüyorum hep
Tabii ki de denedim ve harika bir tadı var. Zaten ilk 1-2 yıl önce denemiştim. Lezzeti gerçekten harika bir şey.
Denemedim ama markette gördükçe arada elim gidiyor.
Benim denemek istediklerim arasında antep fıstıklı nutella var ksjs
Ben çok beğeniyorum sürekli çay yanı için aldığım bir bisküvi , B-ready olan ürünüde çok güzel.
Abartma normal bisküvi işte 🤣🤣 gofreti güzel ama
Defalarca 😀
Denemedim, merak ettim.
Teşekkür ederim🌸
Denemedim ama mutlaka deniyecem
Hayır denemedim ama merak ediyorum
Denedim sütle çok beğeniyorum ben
Denemedim sanırım afiyet olsun
Hayır, nutella almıyorum.
Hangi marketten aldın ilk kez goruyornum
Aaa yeni gördüm😁 afiyet olsun ❤
Nerede satılıyor