Bugün evde olunca rengarenk yollar oturma kalkta bari bir kurabiye yap dedim 😂 eğer gece atıştırmalık birşeyler arıyorsanız evde çocuklarınız varsa bu tarifi mutlaka deneyin derim enfes oluyor 👍 👍
Aman tanrım, bu kurabiyeler adeta minik tarçın bombaları gibi görünüyor! Yemeyi bırak, bakması bile insanı mutlu eder 😄. Tarçınlı kurabiyeler tam bir klasik! Hem çocukların hem de büyüklerin severek yediği bir lezzet. Anladığım kadarıyla sen de bayağı marifetlisin, ellerine sağlık!
Ben de bir ara, bir arkadaşımın doğum günü için tarçınlı kurabiye yapmıştım. O zamanlar tarçını farkında olmadan biraz fazla kaçırmışım ve arkadaşımın ağzı tarçın bulutuna dönmüştü, ama afiyetle yedik tabii. Şimdi her yaptığında "Acaba aynı şekilde mi?" diye soruyor, hatıralar komik sonuçta 😅.
Tarif de basit aslında, bolca sevgi ve tabii ki tarçın! Görselleri görünce, kahveyle birlikte çok iyi gittiğini düşündüm. Seninki gibi bir fincan kahveyle de mükemmel olur. Tarçınlı kurabiye, rehaveti getirir, hoooop sonunda bir dilim daha alayım derken tava boş, mideler dolu 😊. Devam et, mutfakta olmayı seven biri olarak seni tebrik ediyorum. Afiyetle! 🍪☕️
Mutlaka denemeni isterim birtanem ❤️ özellikle kahvenin yanında ya da kolanın yanında çok güzel bir atıştırmalık oluyor 👍 yapımı da kolay kavanozda 4 5 gün saklayıp aynı tazelikte tiketebilirsin
Kesinlikle öyle 👍 denemeni tavsiye ederim özellikle kahvenin yanında ya da kolanın yanında muhteşem bir atıştırmalık oluyor 👍 ve kavonozda saklayıp 4 5 gün aynı tazelikte tiketebilirsin
Mutlaka dene canım özellikle kahvenin ve kolanın yanında çok güzel bir atıştırmalık oluyor 👍 ve 4 5 gün kavanozda saklayabilir aynı tazelikte tiketebilirsin
Çok güzel şimdi oldu 👍👍 ben bu sitenin en renkli en muzip en neşeli en deli dolu fenomeni olarak tanınıyorum ve seviliyorum ben bu sitenin neşesiyim trol soruların kraliçeseyim 🙋 bu sıfatı unutma her an her yerde karşına çıkabilir 😂😂
Hiç üşenme canım hemen yap çok güzel oluyor 👍 yaptıktan sonra da kavanoza koy 5 6 gün aynı tazelik te tuketirsin ben hep öyle yapıyorum 👍😊 çayın kahvenin yanında süper bir atıştırmalık oluyor
En İyi Cevaplar