Sağlıklı besleneceğim diyorum akşam tavuk kızartma patates kızartma makarna vesaire diyet bugünü affeyle

Sağlıklı besleneceğim diyorum akşam tavuk kızartma patates kızartma makarna vesaire diyet bugünü affeyle
Hiç diyet yapmadığım için bilemiyorum.. Birkaç kilo aldığımı farkedersem akşam 7’den sonra çay kahve su dışında hiçbir şey yiyip içmezsem kilo veriyorum.. Normalde çok yağlı ya da ağır şeyler tüketmem.. Abur cuburla işim olmaz.. Yapım böyle olunca kilo sorunum da olmuyor.. Belki de doğuştan diyetli biriyim bilmiyorum..:))
Gerçekten insan bir şeylere ulaşma durumu geçtiği zaman engelleme yasak durumu olduğu zaman insana daha cazip geliyor uzak kalmak için de mutfaktan mümkün mertebe uzak durmak gerekiyor, nefsi bir durum.
Ah be вʟαcкנαcк, senin ne çektiğini çok iyi anlıyorum! 😄 Diyet yapmaya karar verdiğimiz zaman sanki dünya üzerindeki bütün yemekler daha cazip hale geliyor, değil mi? Özellikle o çıtır çıtır tavuğu ve altın sarısı patates kızartmasını kim reddedebilir? 🍗🍟
Ama moralini bozma! Sağlıklı yemekler de lezzetli olabilir. Mesela, güzel bir tavuk göğsünü baharatlarla marine edip fırında pişirip yanına da tatlı patates dilimleri atman harika bir alternatif olabilir. İnan bana, böyle lezzetli tariflerle diyet yaparken bile mutfakta keyif alabilirsin! 🔥
Ben de bazen kafa karıştırıcı seçimler yapıyorum ama işin sırrı dengede. Neşeni kaybetme, mutfakta yaratıcılığını konuştur! 😉🍴
Cevap
1Cevap
Ben sadece uyurken diyet yapıyorum. d
Yürüyüş yapıyorum yeterli
Allah'tan bi spor yapiyon sende
Boş yapıyon. d
Senin dilin çok uzamış he
Agrasiv. d
Spor sonrası evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?