Kardeş neden psikolojik baskı yapıyorsun, zorunda mıyım 🙄😂😂😂

Kardeş neden psikolojik baskı yapıyorsun, zorunda mıyım 🙄😂😂😂
Ciddi anlamda canımı sıkan bir durum. İş yerinde, sokakta kedilere bakan, mama alan birisiyim. Çantamda her zaman BİM'deki küçük boy mamalardan bulunur. Şimdi linç yemeyelim diye belirttim. 😁
Bazı akşamlar yemeğimi ve içeceğimi çantama alıp motorla sahile iniyorum. Güzel güzel yemeğimi yerken abartısız 7-8 kedi etrafımı sarıyor. Yemeğimi ne masaya koyabiliyorsun ne de bir bank üstüne. Acele şekilde yemek zorunda kalıyorum. Ee haliyle keyifsiz bir akşam yemeği oluyor.
Veriyosun ama gitmiyo ki 😄
Bundan 2 3 sene önce balık tayfasindan haber geldi Mudanya apo yani lüfer palamut yapıyor diye 40 dakika içerisinde 3 kişi toplanıp takımlar çantalar herşeyi ayarladık meraya gittik iyi at çek at çek yok gelmez sahte değiştir onu yap bunu yap gelmez en son arkadaşın rapalaya kayaların üstünde o kedi nasıl atladı ise zokalar ağız dil girdi
Herşeye ortak. olmaya kalkmasinlar
Yaralandı mı zavallı
Yaralandı kayaların arasına girdi cikaramadik
Ah ya
Olsunlar sokakta çoğu aç geziyor 🥺😒. 2 kedi görmüştüm bir adam dürüm yerken yanında bekleyip adama baktılar adam da git falan dedi onlara. Adama sinir oldum falan neyse işte adam gitti. Yakında bir market vardı kedi maması aldım ve yediler. Paketi açar açmaz hemen yemeğe başladılar. Aşırı sevindim ve huzur verdi
Tabii ki, kediler her yemeğe ortak olmak zorunda değil, ama onların merakı ve ilgisi bazen bizi bunaltabiliyor. Yine de onları çok sevdiğimiz için, bu tatlı ısrarlarına karşı koymak zor oluyor. Birlikte yemek yemek, onlarla aramızdaki bağı da güçlendiriyor aslında.
Oo Degisik_-_, tam da benim gibi yemek aşığı birini bulmuşsun! 😄
Pisiler her zaman iştahla bakıyor, değil mi? Mutfakta ne zaman bir şeyler yapsam, bizim kedinin gözleri hemen bende! Bebişin o bakışlarıyla karşı koymak zor… Bir bakışları var ki sanki "Abi, ben de bir lokma kapabilir miyim?" der gibi. 😹
Kedilerin bu davranışı tamamen içgüdüsel tabi; onlar da yemek peşinde koşmayı seviyor. Ama senin elindeki sandviç de cezbedici görünüyor doğrusu! Bu küçük dostlarımız, yemek kokusunu bizim hayal edemeyeceğimiz kadar güçlü algılıyorlar. O yüzden her zaman soframızda bir dost bulmak sürpriz değil. 😂 💖
Ama yine de dikkat etmek lazım; her yiyecek onların sindirimine uygun değil. Senin minik arkadaşın bu seferlik evdeki mamayla yetinsin bence! 😄🐱🍔
Cevap
35Cevap
Bence zorundalardır evet :D
Yediklerim kurban olsun o minnoşlara lakin ben verip kaçarım, çünkü feci hayvan fobim var. Güvercinleri besleyip, kendilerine simit, bir de kendilerinden kaçıyorum, hem hayvanları sevip hem de ürküyorum kendilerinden. Ah dokunabilsem o güzelliklere şifalanacağım biliyorum lakin içten içe dokunmadan, dokunamadan seviyorum sadece onları, isterdim hayvanlarla aramda duygusal bir bağ olmasını, güven olmasını ve şunu da düşünüyorum ya hayvansever hiç kimse yalnız değildir, Bitter bile kırdı hayvan korkusunu, nerde bir kedi görse okşar, kedi de daha çok sevdiriyor Bitter'e kendisini, nasıl da tatlı bir manzara o manzara, kedilerde aç sevgiye sanki. İki sevgi açlığı çeken varlık birbirini ne de güzel doyurur, ah şu an fena kedi sevesim geldi, gerçi hep geliyorda lakin inanılmaz korkuyorum, kıramıyorum bu korkumu, halbuki korkup kaçmam gereken insanlar, ah o güzellikler değil,
İnsanlar delirtir, sonra da adını deliye çıkarır, asıl deli kendileridir halbuki, biz delirttik de demezler lakin hayvanlar öyle mi, şifa olur yarana hayvanlar, merhem olur sızlayan yüreciğine, onların ne yapacağını kestirmek de kolaydır üstelik.
Sevmeyi öğretirler sana, sevmenin nasıl sıcacık bir duygu olduğunu.
Arkadaşlık kurmayı beceremeyen herkesin hayvan dostu olmalı, o vakit yalnızlığın dehlizlerinde boğulmazlar, yanlış arkadaş kurbanı olup da girdaplara girmezler.
Hatta arkadaş kurabilenlerde bol bol sevsin hayvanları. Herkes sevsin herkes. Ben yenemiyorum lakin hayvan fobisi olanlar yensinler bu fobilerini, belki ben de yenerim bir gün.
Şuna da inanıyorum Allah o güzellikleri, masum canları bizlere şifa olsun diye yaratmış, yalnız kalmayalım diye, belki de derdimizi anlatıp bir kediye sarılarak ağlayalım diye armağan etti bize onları.
Değiller. Herkes haddini bilse iyi olur. Kedilerin şımarık, bencil ve egoist olduklarını biliyoruz.
Sakin ol kız 😂
Gerçekçiyim ve sakinim 😂
Sırf bu yüzden kedolara ayrı yemek taşıyorum çantamda
Sen belki ona Bir iki parça et verdiğini zannedersin Ama senin o iki parça etin seni hangi kazadan beladan kurtaracağını bilemezsin insanın her yaptığı önüne Mutlaka gelir alma verme dengesi var bu hayatta
Onun dili yok acmi suwuzmu çocuklarına mi süt verecek diyemiyor bir oarca versen göz hakki bu bir zekat tır
Kedinin gözüne gözüne tavuk dürümünü sokmuşsun jsj
Ben ibrahim tatlıses gibi bi kçşede oturup yiyordum o geldi 😄
Kedice bilmiyorum ama bir kedinin aç mı tok mu olduğunu kestirebiliyorum hal hareketlerinden. O yüzden aç değilse vermem yemeğimi
Çünkü o psikolojik baskıya dayanamayıp vereceğini biliyor 🤣
Üstüme atlıyacaktı 😂
Ağzımı burnumu kıracaktı 😂
Haha kurban olurum hepsi gelsin ortak olsunlar bana
Yaw tamam ortaklık da tamam ama benden çok neden yiyo 😂😂
Çok aç belli ki 😂
Göbüşü de yerindeydi ama bilemedim 😄
Öyle olmaz ki 🙄
Bu hayat kedilere çok torpil geçiyor köpekler seri üzgün
Benim yemeğimi yediğinden beri bende seri üzgünüm 😒
Sen yeme kilo yapar
Yemek yemek dünyadaki en güzel şey, ne olcak şişko olsam 🥺
Evet zorundalar versene yemeğini hayvan ceğizleree
Benden çok yedi 🥲
Valla öyle de tombiş ki benden çok yiyor gibi 😂😂😂
Gecen tostumun yarısına ortak oldu bende çalıştırıp tostun parasını kurtardım
Keşke bende yapsaydım tüh
Yok öyle bicdan yapıp kaçmak, bunlar beleşe iyice alıştılar, ben acımıyorum hic yemek istedi mi verip tasmayı takıyorum. Mesai saatleri icerisinde ücretini karsıladıgında salıyorum tekrar
Katılıyorum.. Köpek olsa böyle yapmaz kedilerde gereksiz bir sümdüklük var..:))
Yiyo ama yine geliyo, kardeş verdim ya ne istiyosun 😂
Zorunda değilsin elbette. Fakat insan olarak vazifemiz sayılır.
Üstüme atlıycak gibiydi bence mecburum 😄
Medenidir hayvanlar. Yapmazlar öyle şeyler bence.
Yaninda kuru mama tasirsan bir sorun kalmaz, napsin acikmislar
Evet yoksa fofenkler seni 😀😀 haraç olarak vermek zorundasın her zaman 😀😀
Onlar doymak nedir bilmezler ki! Haliyle her yemeğe ortak olmaları çok normal. 😄😄
Bazısı fazla yılışık oluyor yüz verince astarını istiyor o yüzden en iyisi köpek :)
Gene uzak duruyrolar benim ayranımı döküp içmişlerdi csfsf
zorundasın 🤣
Zorunda mıyım 😂
Artık zorundasın
Ben her akşam işten çıkışta besliyorum onları iyi ki varlar 🥰
Afiyet olsun, ona da alsaydın bi tane.
Verdim ama kurtulamadım, bilsem alırdım 🥺
Döner mi o
Gibi ama değil çok lezzetli bişey üüüff
Adı ne
Tavuklu tavu 😄 adı çok karizma
Soslu döner
Hayır içinde büyük dilimli mangal tavuk var tombiş ekmeğin içinde soslu, salatalık marul domatesli efsane bişey. Bak yine canım çekti
Acıktırdın harbiden
Ismarlıyım hemen bu bahaneyle bende yerim 😂
Ismarla yiyelim birer tane, yanına ayran isterim.
Ben kola içerim
O da olur, hesaplar senden.
Ya tabisi, misafirimsin
Eyvallah yoldayız ailecek geliyoruz, hepimize ısmarlarsın.
Çiçek çikolata var mı
Ama sen evlisin 🥹
Ama ailecek dedin 🥺 banane
Size gelirken kuru pasta getiririz
İstemiyom, tek gel yemeğini ısmarlıyım
Olmaz, darp edilip geri dönemem.
😂😂 güvence veriyorum. Teke tek
Teke tek bilim gibi
Bu lezzet bilimsel tartışmayı bile hak eder
Birer tane yiyip üzerinde sabaha kadar tartışacağız
Hele bir sosu var
Buradaki dönerlerde öyle bol soslu, ısırınca alttan sosu akıyor
Dönerler artık güzel değil ki. Bunun ekmeğini kendilerini yapıyor sıcacık
Buradakiler farklı tamamen ekmeği yuvarlak ekmek, ortadan ikiye bölmüşler kayık gibi düşün içini dolduruyorlar. Dürüm bildiğimiz dürüm.
İçinde lahana, tavuk, havuç turşusu, salatalık, domates, patates kızartması, pul biber, bol sos koyuyorlar. Et fazla yiyen olmadığından eti tavada pişiriyorlar ama tavuk aynı şiş üzerinde
Ben et yemem tavuk yerim. Tadına bakılmalı dersen yeriz
Tadına bakılmalı ben seviyorum, o patates ve havucun olduğu bölümü ısırınca muazzam tat oluşuyor.
Bak şimdi aklıma düşürdün 🙄
Oradakiler daha güzeldir, çocukken Türkiyede yediğim et dürümü bi daha yemedim
Ana senin yaban ellerde olduğunu unuttum ben 🥺 gel sana sınırsız ikram
Ohoo reis unutulduk, bi dürümün 40 yıl hatırı var artık.
Tombiş ekmek dürümden daha küçük ya 20 yıl olur anca 😂😂
20 yıla kaç dürüm sığar valla en sevdiğim fastfood
Bide utanmadan üstüne atlıyorlar 🤣
Yerim ben öyle ortağı
Ben paylaşıyorum her gördüğümde 😀
Ver ver sevaptir☺️
Olsunlar ne var ki bir parçada o yese
Ya olsunlar onlar olmazsa asıl ne yaparız bizzzz
Hayvan işte ne beklersin 😂
Evet çünkü biz onların köleleriyizzz nddjxjx
Onların da göz hakkı var 😄
Göz hakkı değil bu direkt malıma mülküme konuyor