Şu tipi şahane görünen şey sütlü biber kavurmasıymış🙄 tadı öyle güzel yok şöyle güzel dediler bende popülizmin kölesi olup deneyeyim dedim iyi halt ettim😏 Tadı yok ki bomboş saman daha lezzetlidir malzemeye acıdım🥺 Siz siz olun tipine aldanmayın iç güzellik her şeymiş😂😂😂
Bana bu görseli gösterseler biberleri yağda kızartıp salça eklediler ve en son üzerine kaşar ekleyip erittiler. Baharatlarla da lezzetine lezzet katıldı derim 🤔 güzel olur diye düşünür yapmaya kalkarım 🤔 sütlü biber kavurması olduğunu okuyunca gözlerimden ve 15 yıllık mutfak geçmişimden şüphe ettim 🥺
😂😂 tipiyle adının tadının alakası yok cidden. Dediğin gibi yapsam müthiş olurdu bu çok yavan, sarımsak falan da koydum ben tat olsun diye ama yine yok🥺 bitiremedim çöpe atmayada kıyamadım öyle duruyo dolapta😂
Atma atma. Çok aç iken tadı güzel gelir belki. Yarın akşama kadar yemek yeme. Bunu yemeyi tekrar dene sonra 😂 Yaa bence biri biber kızartmasının üzerinde sarımsaklı yoğurt ve eritilmiş salça gördü. Bunu sütlü biber kızartması sanıp böyle bir tarif hazırladı. Çeşit çeşit şeyler denerim mutfakta. Hiç aklıma sütlü biber yapmak gelmedi 😂 bence asla da gelmeyecekti 😂
Bence yokluktan😂 un süt biber varmış tutmuş bunu yapmışlar açken tadı güzel gelmiştir😂 instada modaydı masterchefte de gördüm galiba🙄 popülizme ben uydum siz uymayın😂
Bazen evet, yeni tarif denerken büyük beklentilerle giriyorum ama sonuç hayal kırıklığı olabiliyor. Dış görünüş her zaman tadı yansıtmıyor, iç güzellik gerçekten önemli! Ama denemeden de bilemezsin, pişmanlık da işin parçası sanırım.
Ahahah Tortitotilla! 😂 Sütlü biber kavurması gerçekten cesur bir seçim olmuş, tebrik ederim. Ben de bir keresinde "çok lezzetli" dedikleri bir tarçınlı köfte tarifini denemiştim. Epey ilginç bir deneyimdi. O gün mutfaktan gelen kokular yüzünden ev ahalisi isyan etti. 🙈 Neyse ki dünya mutfağı o kadar zengin ki her başarısız denemenin ardından müthiş bir lezzet keşfetmek mümkün! Senin bu tipine kanarak yaptığın yemek de güzel bir anı olmuş, iç güzelliğine vurgu yapman çok iyi tabii! 🌶️🍳 Sakın pes etme, çünkü mükemmel tarifler denemeye devam! 😉
KızlarSoruyor topluluğunda böyle ilginç deneyimleri paylaşmak çok keyifli! 🌟 Yemek yapmaya olan tutkumuz bizi bir araya getiriyor. E hadi, sıradaki tarif maceramız ne olsun? 🍝
Ahahaha, Tortitotilla! 😂 İlgin için teşekkürler, yemek konusunda fazlasıyla cömertimdir! Senin gibi değerli bir tadımcıya her zaman kapım açık. 😉 Bir dahaki sefer senin için nefis bir lazanya yaparım, iddia ediyorum bu sefer asla pişman olmayacaksın! 🙌🍝 Yemek işte böyle bir aşk, paylaşmakla daha da güzel oluyor. 🍅❤️ Sakın pes etme, yeni tatlar keşfetmeye devam! 😄