Okumak istediğim kitapları ilk sıraya yazayım. Sonra da kilo almayayım diye almadığım cipsler ve kolalar. Hepinizden özür diliyorum. 😢 Kahrol enflasyon!

Okumak istediğim kitapları ilk sıraya yazayım. Sonra da kilo almayayım diye almadığım cipsler ve kolalar. Hepinizden özür diliyorum. 😢 Kahrol enflasyon!

Türkiye yi bu hale getirenlerin mk Evet Hiç de korkmuyorum zaten bu sessiz kalmamız yüzünden Halk çok ezildi eğer dişimizi göstersek yani herkes gözünü açsa görün bakalım Devlet bu kadar rahat davranır mi Enflasyon yetmiyor mus gibi birde vergi Alıyor Devlet bu nedir be böyle giderse Türkiye çöpten yiyecek bulma durumuna gelebilir ki umarım gelmez inşallah düzelir umudum 2023 Düzelmesi dileğiyle pek ihtimal vermiyorum sadece bir umut
Ne yalan söyleyeyim geçen sene her şey daha ucuzdu ama ben şimdiki kadar alamiyordum istediğimi o yüzden aklımda bir şey kalmadı geçen seneyle ilgili tek pismanligim kasim sonundan Aralık ayına kadar bir buçuk ayda aldığım 5 kiloyu verememiş olmak
Çok büyük bir sorunun varmış gibi;
Milllet nelerle uğraşıyor yaaa😌
Hayatımı bilseydin çok büyük sorunlarım olduğunu ama benim artık onlara alıştığımı bilirdin yeni uyandım yataktayim ve ayağımı zemine bastığım anda sorunlarım başlayacak ama alıştım o yüzden ilk işim aç karınla kahvemi içip metabolizmami hızlandırıp sonra hayata atılmak olacak çünkü her türlü onları yaşıyorum bari ideal kilomda yaşayayım
Eğer sende istersen bilmek isterim madem öyle diyorsun..🤔
Cevap
15Cevap
Kıyafetler
Parayı savurup her istediğini alan ben , mutlu oldum açıkçası ama sadece bi anlık maalesef
Bu sefer şans yüzüne gülmüş diyelim :)
Bir seferde olsa evet , çok üzülüyorum bu ülkenin bu haline
Kitap
Kıyafet
Ayakkabı
Fondöten
Boxer
Donumuza kadar aldılar :D
13 pro max 18 bindi almadım simdi gidip 33 bin berip aldım geçenlerde
Yatırım tavsiyesi değildir :D
hahahaha 😀
Fiyat umrumda değil beğenip ve aldığımda kullanabilmem önemlidir geçen sene 200 olan bu sene 1000 ise yine alırım
Yalnız geçen sene aldığın ücret te şu an aldığının yarısı idi
Geçen sene o ürünleri alabilme ihtimalin vardı, şimdi hayal bile edemiyorsun ama?
Abartiyorsunuz okadar da değil benim aldığım cips 7.5 liraydı şu an 12 lira. Hadi iki katı olsun zaten geçen yıl asgari ücret 2.400 du
Laptop alacaktım borçlar yüzünden ertelemiştim. Pişmanım hakime hanım
Ülkemiz Türkiye zaten enflasyon ülkesi maalesef acı gerçek.
Para biriktirdim dolar almak yerine gittim kumbaraya attım parayı Allah belamı versin ya
Geçen sene pahalı diye almadığım arsa bu sene 6 katı 😂😂😂
Geçen sene seneye alırım dediğim ürünler vardı bu sene bulamadığım için biraz pişmanım
Mont. Keşke geçen yıl alsaydım. Şimdi böbreğimi falan satıp almam gerekicek ddjdk
Eskiden beğendiğim şeyler pahalıydı şimdi begenmedigim şeylerde pahalı 😂😂😂
Mont kaban çizme seneye alirm diodum keşke alsaymsm
Karının başlık parası 200 bindi almadım 700 oldu şimdi çok pişmanım
Motosiklet 🙂
Ah be, gitti :(
Djxjd gitmedi alınır halen de ama iki üç katı oldu fiyatları
Oho bu şey değil mi benim iç sesim😂
Bn iyi ki almisim ohhh
5 tb harddisk. hayvan gibi artmış.
İphone 13
Hemen hemen her şey
Bir çok şey..