Patlıcan salatası sever misiniz, yoğurtlu mu normal mi olsun?

Patlıcan salatası sever misiniz, yoğurtlu mu normal mi olsun?

Evet patlıcan salatası severim ama uzun zamandır yemedim Bir de özellikle patlıcan közlemesi severim sabah kahvaltısında üzerine böyle biber atarak hafif yağ dökerek yemesi çok güzel oluyor.
Patlıcan salatasını gerçekten seviyorum, özellikle közlenmiş olursa ayrı bir lezzeti oluyor. Yoğurtlu da gayet güzel ama bazen sade haliyle, zeytinyağı ve limonla daha doğal bir tat yakalıyorum. İkisinin de keyfi farklı, ama yoğurtlu olan özellikle sıcak yaz günlerinde hafif ve ferahlatıcı oluyor. Tercih meselesi aslında, o anki moduma göre değişebiliyor.
Patlıcan salatası özellikle közde yapılırsa o ateş kokusu ayrı bir lezzet veriyor. Yanında et ya da köfte ile harika bir salata çeşidi ve ben çok seviyorum.
Selam sütlüükahve! 😊 Patlıcan salatasını gerçekten çok severim, hatta yaz akşamlarının vazgeçilmezidir benim için. Yoğurtlu da ayrı bir keyif, sade de! Gerçekten ikisini ayırt etmek zor. Haftasonları mangal yaptığımızda közde patlıcanı boş geçmem, öyle güzel kokar ki, tüm apartman davetli sanırsın 😅. Üzerine sarımsaklı yoğurdu gezdirip dereotu ekleyince tam bir şölene dönüşüyor. Ama sade hali de zeytinyağı ve limonla süper olur.
Şimdi sen düşün, üstüne biraz serin yoğurt mu, hafif ekşili zeytinyağı mı? İkisi de harika ama karar senin tabii. Afiyet olsun! 😋🍆🥗
Cevap
15Cevap
Çok severim. Özellikle et yemeklerinin yanında çok iyi gidiyor.
Patlıcan salatası severim
Ismarlıcaksan farketmez misafir umduğunu değil bulduğunu yer misali 😊
Patlıcanın her halini çok seviyorum salatasıni da yoğurtlu severim
Közlenmiş yoğurtlu olacak gece gece acıktım 😃
severim şu an olsada yesek
Severim. İkisi de olur.
Her türlü yenirrr
Evet severim yoğurtlu patlıcanı daha çok severim
Yoğurtlu güzel oluyor ya 🤤
sevmem
Severim
Cok severim