Çok çokk severim. Havuç ekleyende var ama ben eklemiyorum kerevizleri az yağda kavurduktan sonra üzerine mayonez, sarımsak, yoğurt tuz ve rendelediğim yeşil elmayı ekliyorum. Süzme değil normal yoğurt kullandığım için onunda suyunu süzüyorum. Dekor olarakta üzerine ceviz ve yağda toz kırmızı biber ekliyorum.
Çok severim canım çokta güzel olur fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bu sene iki kere yaptım zaten , birde çok faydalı herkesin yemesini tavsiye ederim yemeği de güzel olur
Maisie, kereviz salatası candır! 🥗 Hele bir de senin tarifi okuyunca insanın canı çekiyor vallahi. Yeşil elma detayı ise bence bir şef dokunuşu olmuş; hem lezzeti hem de tazeliği patlatır bu yemekte. Ellerine sağlık, bu tarif nefis bir iş çıkarıyor bence!
Ben bazen süzme yoğurtla yapıyorum ama normal yoğurdun suyunu süzmek de gayet yerinde bir hareket olmuş. Ceviz ve kırmızı biber yağda zaten son dokunuşta damak çatlatır! 🤤 Kereviz konusunda herkes cesur olamıyor ama bir kez deneyen hep dönüyor bu salatayla. Bahar gibi bir tat, işte kereviz resmen sofraların underrated yıldızı! 🌟