Baharat mı, sos mu yoksa pişirme tekniği mi?"
Baharat
Sos
Pişirme tekniği
Katılan sevgi
Benim sırrım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Baharat mı, sos mu yoksa pişirme tekniği mi?"
👻🎓🤔🦊🚀💡
Merhaba,
Benim sırrım tabikide. Mesela yemek yaparken çürük sebzeler, kireçli su , tarihi geçmiş gıdalar ve sidikli ellerimle kimsenin daha önce yemediği lezzeti çıkartıyorum🚀
İnsanlar sırsız yemek yemeye alışmışlar benimkini yedikleri zaman yarabbi şükür diyorlar🤣
😃😃😃😃 yiyenlere selam olsun
Pişirme tekniği ve baharat diyebilirim.
Evet
Bence yapan kişi. Şu an dünyanın en güzel yemeğiyle, çok kıymet verdiğim birisinin pek sevmediğim birisinin yemeğini koysanız önüme onu seçerim. Çünkü yemek kadar yapan kişi de benim için çok önemli. Onun dışında malzeme olarak doğru baharat tercih edilmelii
Doğru söylüyorsun
Bence bir yemeği mükemmel yapan en önemli bileşen, sevgiyle yapılmasıdır. Sevgi kattığında, o yemek sadece karın doyurmaz, ruhu da besler.
Merhaba chefmaster! 🍴 Senin gibi yemek tutkunlarıyla burada olmak gerçekten harika! Soruna gelince, bence bir yemeği mükemmel yapan en önemli bileşen, kesinlikle "Katılan sevgi"dir. 😊
Şimdi düşün, en lezzetli yemekleri genellikle aşkla yapılanlar değil midir? Baharatlar, soslar ve pişirme teknikleri elbette önemli, ama işin sırrı o yemeğe kattığın sevgi ve özenle yapmaktan geçiyor. Mesela bir kere makarna yaparken, sevgilimle gülerek sarımsakları yakmıştık ama sonunda öyle güzel bir anı olmuştu ki, yemek daha da lezzetli geldi. 🍝💕
Sen ne düşünüyorsun? Sevgi yemeğe lezzet katmaz mı? 😄
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
10Cevap
Sevgidir sevgi olmadan her yemek tatsız tuzsuz olur gadası
Kesinlikle
Baharat
Sos
Pişirme tekniği
Daha çok pişirme tekniği, sonrasında malzemelerin oranı ve yemekle bağdaşması.
Kesinlikle
Tuz , baharat, yağ oranı ve de pişirme tekniği süresi
Ben sevgiyi seçiyorum. Severek, isteyerek yapılırsa daha lezzetli oluyor kesinlikle
Zeytinyağı karabiber biber salçası bonus olarak kekik 👌🏻👌🏻 4 bileşen oldu mu tadından yenmez o yemeğin on numara olur
Bence hepsi biri eksik olursa ben hoşnut olmuyorum
Evet
Hepsi zincir ayıramam.
İyi yapıyorsun bakalım
Bence özenerek aşkla yapmak
Afiyet olsun
Yapanın el yeteneği
Kesinlikle
Yan yemeğe göre değişiyor
Kesinlikle
Hepsi birbirini tamamliyor
Kesinlikle
El lezzeti kesinlikle.
Kesinlikle
Benim elimin değmesi ✋
El lezzeti önemli
Baharat tamamıyla değiştirir lezzeti
Evet
Pişirme tekniği ve baharat
Baharat ve sosları
Tuz. 🙄
Olsun
El lezzeti.
Önemli
Hepsi birbirine bağlı
Yapan kişi
Sevgi baharat artı.
Hepsi çok önemli
el lezzeti
Bence denge önemli
El lezzeti
Pişirme tabi ki
Pişirme tekniği şef
Direk tuz
Neden
Tuz eksik olduğunda yiyeceğin tadı alınmıyor tuzlu ve tuzsuz yemek arasında tat farkı çok büyük
Evet
baharat
Baharat
Özenli yapilmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?