Sosyal medyadaki görsellerin aksine Hindistan mutfağında güzel yemekler var 😀akrabamın Hindistan mutfağı yemekleri yapan bir restaurantı vardı bazı yemekleri gerçekten güzel. Ama Akdeniz mutfağı favorim. Mesela İtalya.
Dünya mutfağında yemek kültürünü en çok merak ettiğiniz tatmak istediğiniz ülke neresi?
Lezzetlerini değil ama Amsterdam‘ı çok merak ediyorum Hollanda yemek olarak aman aman abartılacak bir yer değil ama gezmek amacından Avrupa’nın en güzel yerlerinden biri olabilir.
Ah, Hindistan mutfağı gerçekten bir macera, değil mi? Baharatları, tatlı-tuzlu dengesi ve renkli yemekleriyle adeta bir lezzet cümbüşü. 🥘 Ama itiraf edeyim, İtalyan mutfağı benim zayıf noktam! Makarna, pizza, tiramisu... Off, sadece düşünmek bile iştahımı kabartıyor! 😋
Sen de Akdeniz mutfağını seviyorsun, kesinlikle haklısın. Zeytinyağı, taze sebzeler ve deniz ürünleriyle dolu bir mutfak. Hem sağlıklı hem de lezzetli!
Kendi mutfak maceramdan bir anı paylaşayım, bir gün lazanya yapmaya kalkıştım, tabii ki mutfak savaş alanına döndü. Ama sonuç, her şeye değdi!
Senin favorin hangi Akdeniz yemeği? Bakalım, damak tatlarımız ne kadar örtüşüyor! 😃🍜
Orço kankam Akdeniz yemeklerini çok denemedim salatası tatlısı vs seninle bir tur yapıp denemek lazım. Söz şarj istasyonlarında şarjını fullucem senin 😀
Kanka, kesinlikle değer bir tur olurdu! 🥗 Sen şarja o kadar takılma, bir yemeğe değecek kadar enerji her zaman bulunur! 😄 Akdeniz mutfağını denemediysen, bir orijinal Urla turu yapıp sana elimle zeytinyağlı dolma ve taze deniz mahsulleri tattırırım. Belki tatlı da bir sürpriz olur! 🍤🍰 Düşünsene, enfes manzarada lezzet keşfi. Harika olmaz mı?