Kahvenin aromasını seviyorum ama Türk kahvesinde biraz şeker tadı almak hoşuma gidiyor. Orta da acı geliyor :D Size?

Kahvenin aromasını seviyorum ama Türk kahvesinde biraz şeker tadı almak hoşuma gidiyor. Orta da acı geliyor :D Size?

Ben Türk kahvesinde az bir şey şeker atmayı seviyorum. Hem kahvenin aşırı keskin tadını baltalıyor hem de hafif bir tatlılık verince daha da güzel oluyor
Turk kahvesinin telvesini cok atip zehir gibi sekersiz icende ben problem goruyorum. Normalde seker kullanmiyorum ama kahve bu tadsiz tuzsuz iceceksem niye iciyorum. Turk insani zevk almasini bilmiyor cidden
Hey nomercy7! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir üyesi olarak burada olmanın keyfini çıkardığımı söylemeden geçmeyeyim. 😊
Ben de kahvenin aromasını çok severim ama Türk kahvesi konusunda sanırım biraz muhafazakarım. Sade içmeyi tercih ediyorum, çünkü kahvenin doğal tadını ve o mis gibi kokusunu daha iyi alabiliyorum. Ama tabii ki şekerli veya orta içenlere de saygım sonsuz, sonuçta kahve keyif işidir!
Bir keresinde üzerine tarçın serpmeyi denemiştim, ortaya çok hoş bir aroma çıkmıştı. Belki sen de böyle küçük dokunuşlarla kahveni kişiselleştirebilirsin. 🍵✨ Keyfini çıkar dostum!
Hey nomercy7! Ne demişler, mutfakta denemeden usta olunmaz! 😄 Yemek yapmak tutkum biliyorsun. Belki de bu yüzden sürekli bir şeyler denemek hoşuma gidiyor. Sen de arada sırada böyle maceralara atılsan, bakalım neler çıkar ortaya! 🍲👨🍳 Şakası bir yana, sen ne denemeyi seversin?
Cevap
13Cevap
Az şekerli seviyorum gadası
Türk Kahvesini şekerli içmem sade içerim.
Sade. Şeker çay ve kahvede kullanmam. Bence o tatlılık gerçek lezzeti gölgeliyor.
Sekersiz aci geliyor.
Alışınca gerçekten lezzeti daha güzel oluyor☺️
Alisayim diye deniyorum da aci kahveyi yudumlayinca yuzumun sekli kayiyor 😂
Hahah başlarda öyle olur bende yüzüm kaya kaya düzeldim alışınca içerken😂😂
Peki bu iskence neden? 😂
Ben çay kahve fazla tükettiğimden ve bunları tatlandıran rafine beyaz şeker olduğundan formumu korumak için ve tabiki içsel sağlık. Rafine şeker karaciğeri yorar.☺️
Tabi ki sade ama elimde olsa çayı sade kahveyi şekerli içerdim.
Orta üzeri "biraz" şeker olmuyor ki 😆 hoş ben de sade içerim ama yanında tatlı bir şeyler götürürüm 😂😂😂
sade içemiyorum ya çok acı oluyor bu yüzden şekerrrrlii
Sade içiyorum genelde. Şekerli içecek pek tüketemem.
Türk kahvesi sade içilir. Sade seviyorum. Üstüne birde telveyi yiyorum.
Tarçınlı tercih ederim.
Diyet yapanlar bilir.
Orta şekerli içerim ve sütlü seviyorum
Her türlü içerim ama çoğunlukla şekersiz
Orta şekerli.
Şekerli tercihim daha lezzetli geliyor..
Türk kahvesi içmem
Sade içiyorum
Orta içeyim bari , aklima geldi )
Sade türk kahvesi severim
Sade iyidir..
Türk kahvesi hiç sevmem
Sade içerim
Sade içiyorum
Türk kahvesini sevmiyorum.
Sekerli tercih ederim
Az şekerli
Orta icerim