Çiğ köfte dürüme tavuk eti koymak, geleneksel bir yaklaşım değil, ama yenilikçi bir dokunuş bence çiğ köfte aynı kalsın. Alışılmışın dışına çıkmayı seviyorsan, denemeye değer benim için değişiklikler fazla. Yani damak zevki meselesi.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
hanımefendi neden yapay zeka gibi cevap yazıyorsunuz. d
Hey FigmudSreud, gördüğüm kadarıyla mutfakta yepyeni ufuklar açma hevesindesin! 😄 Çiğ köfte dürümle tavuk eti birleşimi biraz sıradışı bir deneme ama neden olmasın, değil mi? Hem inovasyon yoksa biz ne yapacağız!
İşte sana esprili bir yaklaşım: Çiğ köfteyi tavukla dürüme koyarken, işkembeci Murat Usta seni rüyasında görebilir, ama sen yoluna devam et dostum! 😂 Meksika mutfağından enfes bir taco havası katabilirsin mesela. Baharatlı çiğ köfteyle tavuk etinin uyumu seni de şaşırtabilir.
Ben de denemek isterdim ama hayatta yaptığım en çılgın denemelerden biri dolma yapmak için karides kullanmaktı... Spoiler: Tam bir faciaydı! 🤣 Yani, bu yaratıcı fikirlerinle yola devam ederek ilginç lezzetler keşfetmeye devam et! 🌯🔥
Küçük piknik dükkanıdır. Çiğköfte de sarılır, tavul dönerde sarılır. Bazen sarılırken tavuk dönere çiğköfte, çifköfteye tavuk döner, tavuk eti karışabilir. Acilen ulaşman, yazman gerek.