Kendimi bildim bileli yaşıtlarıma göre çok daha kiloluyum ortaokul ve 9. sınıfta kilom yüzünden çok zorbalığa uğradım. 12 yaşında daha çocukken diyet yapmaya başladım çünkü kilom üç basamaklı olmuştu artık, herhangi bi sağlık problemim yoktu ama psikolojim altüsttü. 2 senede sağlıklı bir şekilde 20 kilo verdim özgüvenim artmıştı balık etliydim ama zorbalık görmeye devam ediyodum, liseye yeni başlamıştım farklı bir başlangıç istiyordum ama her şey daha da kötü oldu maalesef. 10. sınıfa geçeceğim yazın ortalarında sıkı bir diyete başlayıp 10 kilo daha verdim ama bu 10 kiloyu verdikten sonra doğum günümde ilk kez pasta yedim akşam ve kendimi durduramayıp tıkınmaya devam ettim kusma seviyesine gelene kadar yedim o an istediğim tek şey kusup rahatlamaktı ama yapamadım. Boğazıma parmak attım, tuzlu su içtim her şeyi denedim ama kusamadım. Bi süre yatıp sindirmeyi bekledim midemde biraz yer açılınca bile aklıma yeni yiyecekler gelmeye başladı gittim onları da yedim💀. O günden beri 2-3 gün kendimi aç bırakıyorum sadece gerekli proteini ve vitamin ilaçlarımı alıyorum 1 gün de kusma hissi gelene kadar yiyorum. Kendimi bir kere başladıktan sonra durduramıyorum. İşin kötü yanı yemek yedikten sonra bide içim içimi yiyo vicdan azabı çekiyorum ve o kusma isteği… Görüntüm hala beni tatmin etmiyor boyum 173 70 kiloyum ama 80 kiloyken bile insanlar bana max 63 kilosundur falan diyolardı yine de ben 55 kiloya kadar düşmek istiyorum BU SAYEDE DAHA FAZLA YIYEBILIRIM OAHAHAHAHAHAHAQHAIJWOSJWOSJWAKHAH
Şaka bi yana bu 2-3 gün diyet sonrası gelen o tıkınma dönemini nasıl atlatıcam gerçekten çok üzülüyorum o kadar emeğim 1 günde çöp oluyor
Şaka bi yana bu 2-3 gün diyet sonrası gelen o tıkınma dönemini nasıl atlatıcam gerçekten çok üzülüyorum o kadar emeğim 1 günde çöp oluyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer