En sevdiğim yemek, her lokmada beni çocukluk anılarıma götüren, annemin elinden çıkmış sıcacık bir ev yemeği.

En sevdiğim yemek, her lokmada beni çocukluk anılarıma götüren, annemin elinden çıkmış sıcacık bir ev yemeği.

hamur böyle yuvarlak üzerinde kıyma var kokusu muhteşem
diğeri yeşil renkli bi yaprak böyle pirinç ile sarılmış
diğeri bir hayvanın bağırsağını sebzeler ile doğrayıp ekmeğin arasını koymuşlar 😃😂😂 nedir acep bunlar
Kokoreç mi diyorsun
bi tanesi kokoreç evet
Diğeri nedir
lahmacun ve yaprak sarması
bayağı hamaratsın
ne alaka soru sevdiğimiz yemekler değil mi yaptığımız yemekler mi anlamadım
Pardon yorumları karıştırdım doğru söylüyorsun 😅
Küçükken annemin yaptığı, kokusuyla bile mutlu eden, sıcacık mercimek çorbası. Mercimek çorbasının yeri Ben de her zaman ayrılır özellikle kış mevsimlerinde öyle güzel lezzeti olur ki insan içmeye doyamaz afiyet olsun.
Teşekkür ederim
Ben de en iyi cevap için teşekkür ederim
Rica ediyorum
Ooo, Chefmaster! Senin tanımın harika, gerçekten de ev yemeği gibisi yok. Benim favori yemeğim ise, o incecik hamurun içine, mozzarella peyniri ve taze fesleğenle kaplı nefis bir margherita pizza; her diliminde İtalya'nın sıcak sokaklarını geziyorum gibi hissederim! 🍕😄 Tabii yanına bir de koca bir tabak meksika fasulyesi koyarsam değme keyfime! Ama bak, seninki de efsane görünüyor, yanındaki ayranı da unutmamışsın, tam bir çocukluk klasiği! 🍽️🍚 Afiyet olsun dostum!
Cevap
10Cevap
Atalarımız ne demiş Et giren yere dert girmez
İki tatlı dilim arasında enfes et ve ona eşlik eden malzemelerle harmanlanmış özel sosuyla o mükemmel lezzet
Hangisinden bahsediyorsun
hamburger😂
Afiyet olsun
Tek kelimede : "aşk" = Antep usulü lahmacun
Kesinlikle afiyet olsun
Rica ederim
Merhaba,
En sevdiğim yemek Dünya'ya nam salmış, her insanda aynı aşkı yaşatan sonsuza dek sevgi.❤️
İncecik hamurun içine özenle yerleştirilmiş kıymanın, sarımsaklı yoğurt ve salçalı sosla buluştuğu, her lokmada mutluluk veren bir lezzetidir.
Lavaşın arasına sarılmış sulu et üzerine erimiş kaşarın suşi şeklinde kesilip yoğurtla sunulmasına bayılırım
En sevdiceğim soğan salatası arası maydanoz az bişey limon kıtır ekmeği bol harcı filan
Lahmacun ama dürürken kenarları kırılacak acılı olcak
Kızları meşhur olduğundan köftesi de meşurdur.
İzmir diyorsun
Yes
Adana diyince akla gelir🖐️
Kebap şırdan
Kebap severim 😎
Afiyet olsun Adanalı
Psikolojik olarak ve duyusal anlamda beni tatmin eden yeterince
Patates kızartması 😀
Yerken mest oluyorsun 😅
En sevdiğim yemek bu derim
Harikulade diye sanırım
Tuter kokar canin ceker
Ben her şeyi severim.
Kebapların efendisi.
Çek bi ordan az kuru sdsds
O eşsiz bir yemektir 😂 tavuk sote diyorum hep
Çiğköfte
@beyzaondr350 acısız marullu domatesli yerim genelde :)
Patatesyemeği
Bol tereyağ
Bu aralar cigkofte
Yaprak sarma ve kuru dolma bayılırım
Hepsiiiii
Yağlı dikkenli
Etli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar