Yeme & İçme En sevdiğin yemek adın olsaydı ne olurdu? davnaldiav Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor en sevdiğiniz aburcubur'da olabilir ya da meyve sebze. Güncellemeler+1 yıl Maşallah, sitede çok hamburger var hepinizi yesem obez olurum herhalde. En sevdiğin yemek adın olsaydı ne olurdu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger olurdu 2 0 Yorumla
Tambipenguen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Merhaba ben Mantı 😂 1 1 Yorumla davnaldiav +1 yıl Memnun oldum mantı Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 490 cevap paylaştı. hamburger 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Vallahi Mantı😂 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Etli musakka 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 400 cevap paylaştı. hamburger 1 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Sakarya mı 0 8 Yorumla davnaldiav +1 yıl Ne? Yorumla Kibar4154 +1 yıl Sakarya’dan mı Yorumla davnaldiav +1 yıl nerden bildin Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ben orada okudum Sakarya üni Serdivanı biliyor musun Yorumla davnaldiav +1 yıl Evet Yorumla Kibar4154 +1 yıl mesaj kapalı senin Yorumla davnaldiav +1 yıl Evet saçma mesajlar geliyor çünkü Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ordan yazayım mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hamburger olurdu
Pizza
İşkembe falan diyormuşum :D
Merhaba ben Mantı 😂
Memnun oldum mantı
Çiger kebabi 😂😂😂😂
Karpuz ve kavunu çok severim
hamburger
Balık 😍