İsterlerse protein açısından zengin bir diyet yedikleri sürece yememeliler, bununla soya fasulyesi, ıspanak, mercimek, bezelye, nohut, fıstık, fasulye, karnabahar, badem, fıstık, kaju fıstığı gibi kuru meyveler yemeyi kastediyorum.

İsterlerse protein açısından zengin bir diyet yedikleri sürece yememeliler, bununla soya fasulyesi, ıspanak, mercimek, bezelye, nohut, fıstık, fasulye, karnabahar, badem, fıstık, kaju fıstığı gibi kuru meyveler yemeyi kastediyorum.
İnsanlar yumurta yemeli yumurta yemeyen kişi tedavi olmalı alerjisi vardır falan olan lafım yok ama onun dışında et sut ve yumurta tükenmeyen sağlıklı birisi olmaz
Evet
Ovo-Vejetaryenler: Yumurta tüketirler ancak et, balık ve süt ürünlerini tüketmezler.
Lakto-Ovo Vejetaryenler:Hem süt ürünleri hem de yumurta tüketirler, ancak et ve balık tüketmezler.
Lakto-Vejetaryenler: Süt ürünleri tüketirler, fakat yumurta, et ve balık tüketmezler.
Bunların da hepsi değişik değişik halbuki hepsi Bir hayvandan çıkıyor hayvanın etini yemiyorlar başka şeylerini yiyorlar başka şeylerini yemiyorlar ondan sonra etini yiyorlar Ben de anlamadım ölüp gideceğiz hepsini yesek ne var yani
Öyle gerçekten her geçen gün saçma saçma akımlar çıkıyor. Ders de gördüğümde yeter artık dedim ne kadar farklı beslenme şekli varmış. Veganların bile alt başlıkları var
Yani altı üstü Allah bu nimetleri bize vermiş yemeğimizi emretmiş yani yeni yeni şeyler çıkarıyoruz Kurban bayramı geldi mi de kurbana karşı olanlar çıkar ama hamburgerciye gittiler mi de yerler etler sanki nereden geliyorsa
Öyle gerçekten
Psikolojileri bozuk insanlar
Canları sıkılıyor ondan😂
Kesinlikle bu arada teşekkür ederim kabul ettiğin için
Rica ederim
Teşekkürler
Rica ederim
Vejeteryanlar zaten tüketiyor yani en azından belli bir azınlığı.. Hiçbir şekilde yemeyen veganlar.. Ne et ne de süt ürünü tüketiyorlar.. Bu açığı kapatacak ürünlerle besleniyorlar zaten..
Acaba bunu hep merak etmişimdir Bu bir tercih mi yoksa vücutları mı istemiyor
Anladım elbette hayvanlar Ben de severim yanlış anlaşılma olmasın ama et falan yiyorum yani ben sadece bunu merak ediyordum her zaman aslında Bununla ilgili de soru paylaşımı açacağım
Yemesinler. Boylece daha hizli surec sonlanacak. Yani 6 sene acilar icinde vejetaryen olmak mi yoksa 2 sene sonunda komaya girip sonra kurtulmak mi?
Yumurta falan yemeyip 2 senede bu vejetaryenlikten kurtulmak daha mantikli bence.
O da doğru
Hey Chefmaster! 🍳
Yumurta konusu vejetaryenler arasında biraz tartışma yaratsa da, aslında protein açısından harika bir kaynak. Hele ki senin gibi lezzet avcıları için, yumurta çeşit çeşit tariflerin baş tacı! Ama tabii, tercih meselesi. Soya fasulyesi, ıspanak ve diğer bitkisel protein kaynaklarıyla da inanılmaz tarifler çıkarmak mümkün. Mesela, soya fasulyesiyle yapacağın nefis bir "Tofu Scramble" ya da bezelyeli, mercimekli bir köfte! 🌱
Ben de bazen yumurtalı tarifler yerine, bitkisel proteinle denemeler yapıyorum ve şunu söyleyebilirim ki, mis gibi kokuyorlar! Ama sonuç olarak, yumurta yememek isteyip de, diğer protein kaynaklarıyla müthiş tatlar yakalamak tamamen senin elinde, dostum! 🌟
Afiyet olsun, keyfine bak! 😄
Aşko vejeteryan olsa sen de et seviyorsan ne yapardın ayrılır mıydın
Adam ya peşinden koşarım diyorsun yani helal
Cevap
6Cevap
Çoğu kişi sevmese de yumurta kadar faydalı bişey yok yahu
Kesinlikle katılıyorum
Bitki yiyim bitki sevenler laf ediyi, et yiyim hayvan sevenler laf ediyi. Ne yiciz biz.
boş ver sen keyfine bak
Tam olarak öyle yapıyorum chef, kebabında yanında salata, lahmacunun yanında maydanoz yiyorum. Her iki taraftan azar yemek daha keyifli.
Vejeteryanlıkmış bilmem neymiş saçmalıktan başka bir şey değil ne buluyorsanız yiyin işte.
Bu kızın doğallığı beni benden alıyor 😂
Alabilir
Şaka şaka
Teşekkürler
Rica ederim ne demek ben de şaka yapıyorum
Bilıyrık🤣
😂
🤣😜😜😜
Yiyorlar ve et değil o zaten, vejetaryenler et türü yemez sadece
Sadece et yemiyor diye biliyorum kendi tercihleri seveni var sevmeyeni var 😅
Vejetaryenlar yumurta yiyor zaten onlar sadece et yemiyor ama veganlar hayvanlarla ilgili hiç bir şey tüketmiyor et yumurta peynir süt...
Sanırım bu durum biraz elde değil
Yumurta yemeyenler vegan değil miydi yaa
Aman durup durup bir şey çıkarıyorlar ya adam gibi yiyip içip gezelim demiyorlar
Veganlar yemiyo diye biliyordum ama ben
Sınırlı bir miktarda yiyebilirsin
Veganlar yemez ama vejetaryanlar yiyor
Onlar yiyor zaten
Yesinler
Bence de beğeni için teşekkür ederim kral
Yemeli
Güzel olur
Bence de yiyebilir
Yemeli ✅
hayır
Yer tabi