Bende hep bunu merak ediyorum 🤔

30 Nisan , 2023 Pazar 23.17
Bende hep bunu merak ediyorum 🤔

30 Nisan , 2023 Pazar 23.17
Vejetaryen kişiler hayvansal hiç bir şey yemezler yumurta yoğurt dahil zaten et yemiyorlar hayvansal hiç bir gıdayı gerçi onlar arasında farkli farklı ayrımlar mevcuttur tam bir vejeteryan kesinlikle bitkisel olarak beslenir gerçi ekmekte bile 1000 kg ekmekte 1 kg çekirge vs böcek yediğimiz doğrudur yani ekmek bile yememeleri lazım 😂
Adamın beyni yandı
Senin mi 😂
Benim de seninde 😂😂
Ben bir kız sormuştur diye yazdım genellikle böyle konulara kızlar ilgi duyuyor hiç bakmıyorum soruyu soran kim diye
😂😂
Dur bro zaten muftaktayim şimdi hayvansal olmayan çay kave ariyisina girdim acaba kelebek bacağı varmıdır içinde diye düşünmeye başladım ben en iyisi su içeyim en azından kurt vardır içinde 😂
Direk protein kaynağı 😂😂😂
😂😂😂😂 aynen
Hocam bahsettiğin veganlık. Vejeteryanlar hayvansal ürün tüketirler. Sadece canlıların öldürülmesine karşıdırlar.
@AptalFilozof sanırım üçe ayrılıyor hayvansal ürünleri hiç tuketmeyenlerde var tüketenlerde ayrıca veganligin asıl nedeni hayvan ölürken salgıladığı salgı yüzünden hatta deri üzerinde zar oluyor nedenide o diye bir araştırma yapıldığını okudum olurken bütün salgıları salgıladığı için canlı o yüzden kasların üzerinde bir zar oluşuyormus et yememelerin sebebi buymuş dediğim gibi tamamen hayvansal gıda tuketmeyenlerde var bunlar yumurta yoğurt dahil peynir süt vs hiç bir şey yemeyenler birde yarı veganlar bunlarda et yemeyen süt yoğurt peynir yumurta gibi şeyleri yiyenler istersen bu konuda araştırma yapabilirsin benim okuduğum mu yanlış senin bildiğin mi bilmiyorum çok uzun süre önce okumuştum hatta isimleri bile vardı şu an aklımda değil üç tane veganlik vardı sanırım
Vejetaryenler kendi arasında üçe ayrılır. Hayvansal gıda olarak yalnızca yumurtanın tüketildiği ovo vejetaryenler, potansiyel bir cana kıyıldığı düşüncesine sahip olup yumurta tüketmeyen, hayvansal gıda olarak yalnızca süt ve süt ürünleri tüketen lakto vejetaryenler ve her ikisini de tüketebilen -çoğunluk grubu- lakto ovo vejetaryenler.
Vegan ise et endüstrisine tamamen karşıdır. Hayvansal tüm gıdaları reddettikleri gibi hayvan kökenli diğer tüm ürünleri de reddederler. Hayvanlar üzerinde deney yapılarak elde edilen ilaç, makyaj ürünleri, kürk, deri ve yün gibi ürünleri de kullanmazlar. Hayvanlara dair her türlü sömürü ve zulmün tüm biçimlerine karşıdırlar.
Ne acayip bir soru sormuşum arkadaş
Hiç böyle saçma şeylere inanmadım ya Yok efendim et yemeyecekmiş yumurta yemeyecekmiş arkadaş eti yenmez mi ya şöyle kavurma yapacaksın pilavın yanında of ayran da olacak
Ama bak sahtekar ekonomi bakanı koyun eti yiyin diyor daha ucuzmuş hangi et ucuzsa sahtekar
Olacak olacak Kemal dedem geliyor. ❤️❤️❤️
Zaten cumhurbaşkanı olarak seçildiğinde hepiniz göreceksiniz onu 😂
Rica ediyorum
Vejetaryen et yemez. Veganlar hiç bir hayvansal ürünü yemek. Peynir yumurta süt aklına hayvanlardan elde edilen ne varsa hiç birisini kullanmazlar.
Tam vejetaryenliyi kabul etmiş birisi yemez, çün ki yumurtadan çıkacak civcive engel olduğunu algılar..
Cevap
13Cevap
Yemez çünkü ondan yavru çıkacak ama o yavru doğmadan yiyor kafasında olduğu icin yemez bence
Ama veganlar direk sütte içmez balda yemez ama bunların hepsi bence saçmalık çünkü bitkilerde canlı ve onları yemekte cana katletmek jsjshsjs
Veganlar kendi diskisini yesin ozaman
😂😂😂
Yerler. Önemli olan yumurtayı kırmadan önce içinde canlı oluşmamış olması. Canlı ölmeyecekse sorun yok vejeteryanlar için.
Vejeteryanlar genelde yerler Vegan olanlar ise hem hayvan hem de hayvansal ürün tüketmezler.
Vejeteryanların yumurta yediğini ama veganların yemediğini biliyordum ben.
bence yemezler çünkü yumurta hayvansal bir ürün canlı bir protein
veganlar yemez. hayvansal her şeyi reddederler. vejetaryenler yer
Yerler bence onlar sadece et sevmiyolar diye biliyorum.
Bence yumurta yerler çünkü et değil sonuçta 😅
yemediklerini düşünüyorum
Vejetaryanlar Et Yemez 👑
Yemezler
Bence onu da yemezler
cevabı bilmiyorum
Yemez
yerler
Yerler
Yemez.
Yerler. Veganlar yemez.
Yemez