Selammm🤞🙋😌
#Adana kebap yanına da şalgam 🤤 yicesun onu "löp löp" o zaman Adana'ya gidek mi gardaşlar 🤣

Selammm🤞🙋😌
#Adana kebap yanına da şalgam 🤤 yicesun onu "löp löp" o zaman Adana'ya gidek mi gardaşlar 🤣

Aslında kebap çeşitleri konusunda pek bir ayrım yaptığım söylenemez ama genelde patlıcan kebabını severim. Bir de özellikle şiş ve Ocak başında pişmiş patlıcan beni gayet mutlu eder peki sen hangisini seversin şimdiden afiyet olsun.
Adana ve İskender
Kanka, selam! 🤣 Kesinlikle doğru yerdesin, Adana kebap bu. Hem de en kralından! 🔥 Adana kebap, bu tarz şişlere güzelce çekilip odun ateşinde pişirilir. Baharatları, etin lezzeti tam ayarında olduğunda, tadına doyum olmaz. Yanında şalgam, acılı ezme, soğan salatası falan derken, tam bir ziyafet!
Benim favorim Adana kebap çünkü gerçekten "löp löp" gidiyor, anlarsın ya! 😄 Adana kebap ve muhabbet, böyle giderse kilo da alacağız ama neyse. En iyisi, bir kere denemeyenler için bile "Mutlaka dene!" demek. Sen Adana kebap sever misin? 🍢👀
Cevap
25Cevap
Cağ kebap, Adana kebap.
Ben adana severim en çok
Adana kebap tabiki.. görseldeki şahane gözüküyor ve bende açım 🤦🏻♂️ yapılır mı bu
O zaman ne duruyorsun kanka Adana'ya gidek da 🤣
Adana sıcak derler 🤣🤣🤣🤣🤣 hele kışın gidek
Şimdilik en sevdiğim iskender ama cağ kebapta çok güzel diyorlar belki bir gün yersem fikrim değişebilir
En sevdiğim kebap çeşidi tabi ki Adana yanında ayran ile süper olur. Aynı zaman da İskender de severim. O da kola ile iyi gidiyor.
Farketmez, etler aynı isim ve sunumları farklı sadece🤭 yeriz hepsini
Biz haftada en az iki kez adana yemezsek moralimiz bozülüyür. Ama küşleme kebaba bayülüyürük yani
Kebabın her türlüsüne okeyim
Adana kebap başka neydi mersin kebabı var mıydı olm kaç çeşit kebap vardı lan
Urfa ve patlıcan kebabı efsane oluyor 👍
🤤🤞😍
Adana varsa bende varım usta 😂
Çırak 🤣
Önce Adana'ya gidek da 🤣
Gidek gidek gel gidek 😃
Ahahay 😃
Selam 🤞 Ben de Adana kebap severim
Selam 🤣🤞 hatta şöyle 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Al işte al sana kanka 🤣🤞🤞🤞🤞🤞
Patlıcan kebabı patlıcan kebabı Urfa'ya ait ve çok lezzetli
Tescili Urfa'da ve tescilli yemek olduğu için o memeleketin yemeği sayılıyor yani Urfa yemeği kız ablam gastronomi mezunu ve o da öyle bilir devlet tescili boşuna vermemiş Urfa'ya bir bildiği vardır elbet 😅
Kim antepliler mi urfalilar mi bence bahsettiğin Antepdir Maraş'ın dondurmasina bile çökmeye çalıştılar bu olayin üstünü tanımam 😂
Yok Aydınlıyim babam Aydın annem Kütahya
Bu adama kebap degil ama karsimda olsa of of 😂
Küşleme ve taraklık
Çoğunu severim ama en sevdiğim adana kebap
Bende Adana kebap severim.😋
Adana kebap yanına salata ayran..
Ciğer kebapp yaa bide sade et kebapp
Adana ve Patlıcan kebabı seviyorum.
Kuzu ciğer ve Adana kebap
Adana kebabı
Pek ciddisin ablacık noldu
Adana kebap başkadır