Geçim sıkıntısından dolayı sık sık yapılmıyor ama arada da insanın kendini şımarmadı gerekir.
Tavuk kebaplarini severim birde acılı adana kebabini
Geçim sıkıntısından dolayı sık sık yapılmıyor ama arada da insanın kendini şımarmadı gerekir.
Tavuk kebaplarini severim birde acılı adana kebabini
Çok etle aram yok ama Cağ kebabını sevmiştim normâlde koyun eti yemediğim halde, bilsem yemezdim ama koyun eti olduğunu söylemedikleri için yemiştim ve baya lezzetliydi. Adana da güzel ama olsa da yesem demiyorum.
Evet baya lezzetli ve güzeldi
Tabii ki haşhaş kebabı ve patlıcanlı kebap. ikisi de urfanın birecik ilçesine has ve özgü olup haşhaş kebabı kuzu boşluk etin sebzelerle beraber zırhla vurulup şişe saplanmasından oluşur efsane bişeydir. tabi bi de kebapların şahı patlıcan kebabı var birecikte ve civar il ve ilçelerde patlıcan demezler balcan kebabı derler. birecik ilçesinde yetişen ve Temmuz ortasından başlayıp eylül sonuna kadar hasadı devam eden yerli patlıcanla kesinlikle yenilmesi tavsiye edilir. Anlatırken bile ağzım sulandı şu an..
Adana 😂 ama artık sadece adana kebap değil diğer çeşitler de çok güzel yazdığım gibi
Hahah teşekkür ederim 💙
Teşekkür ederim kömürr 😊
Beyti seviyorum ben güzel oluyor:)
Cevap
12Cevap
Kebap sevmiyorum ama iskender yerim
Oda çok güzel bir lezzet..
Geçim sikintisi cafe lokantalarda gitmeyi yasakladı ama. Arada gitmek gerek
Adana kebap seviyorum en çok. Kebap dediğin bana göre acılı olacak aksi halde lezzet alamam
Güzel yapan bir yer bulabilirsem Ankara'da patlıcan kebabı çok severim
Kebap olsun yeter iyi pişmiş olması yağlı olması önemli :)
Bir Diyarbakırlı olarak ciğer 😃
Ciğer bizim 😃
😃😃😃😃
Her türlü : d
Tandır kuzu ve adana..
hayallerin bile fakir
adana best
Boğazaltı
Fark etmez
Adana Kebap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?