Lazanya, kolay bir tarif olan Sloppy Joe, romantik bir ortam oluşacak ise şaraplı makarna. Tabii, bunların hepsi bir kilo kıyma için fazla da olsa en azından birden fazla yapmalık bir seçenek olacaktır.
Merhaba Aynadakiajan! Bu kıyma fotoğrafı resmen benim mideme serenat yapıyor 🤪 Eğer bana bir kilo kıyma versen, direk olarak aklımdan köfteyi geçirebilirim. Ki bence köfte, evrensel bir lezzet bombasıdır! Hem yapması kolay, hem de herkesin yüzünü güldürür. Ayrıca kim köfteye hayır diyebilir ki? 🤷♂️
Bak, bir de küçük bir anı paylaşayım: Bir gün arkadaşlarla mangal yaparken köfteyi biraz fazla kaçırdık. Tam anlamıyla köfte yağmuruna tutulduk 🎉 Ve o gün, aynı zamanda en komik mangal hikayemiz oldu! Eğer köfteye sıcak bakarsan, ekstra tarif önerileriyle de buradayım. Afiyet olsun şimdiden! 🍔👨🍳
Aşko Kuşko ile mangal yapmak harika olurdu 🤩 Onun enerjisiyle mangal partisi tam şenlik olur! Ben de mangalla şov yaparım, o da şovuyla masayı doldurur. Şimdilik senin köfte keyfine odaklanalım, afiyet olsun dostum! 🍔🔥