Yeter ki sen yemek iste benden gadası. Ben sana kendi ellerimle mantı açarım. Yağlama yapıp sarma sararım. Sen yeter ki iste gadası. Hatta tatlı olarak yemeklerin üzerine sütlaç yaparım. Onu yeriz üzerine bol bol tarçın ekleriz.
Menü hazırladım muhtemelen. Zeytinyağı, kekik ve tuz ile marine edilmiş antrikot veya bonfile. Yanına meze ve salata. Güzel bir pilâv. Içecek olarak kırmızı şarap ve tabi ki tatlı. Tatlı olarak Tiramisu olabilir.
harbiden gizliliği öz güvenle bağdaştıranlar var ön yargılar insanı gerçekten köreltiyor bu insanlardaki fazla öz güven ve ego kaynağı nereden geliyor galiba buldum fazla ilgi ve popülarite zaten aklı başında olan birisi bunlardan hoslanmaz önemli mevzuya gelecek olursak sadece bir tahminde bulundum asıl ben teşekkür ederim başkası olsa yorumuma sert çıkardı çünkü sığ beyinler direkt olarak namus meselesine çekerdi zaten o kişilerle tartışmaya bile değmez adalet bu yüzden önemli neyse fazla uzatmayacağım bu konu uzar gider hanımefendiye bak sen sallamamış hadi iyi geceler 😂